Kaum lelaki ni mmg degil makan UBAT, setuju tak?

Assalamualaikum wbt

Haah, dah kenapa pulak ni?
Tetiba ada satu serangan kepada kaum adam
#feminist kah saya?

Hehehe

Relax brother brother relax



Sebenarnya bukan senang juga utk saya merungkai misteri ini seterusnya menaipnya sebagai entri.
Tapi berdasarkan pengamatan sendiri, dari jadi anak sampai jadi isteri,
Tambah pulak cerita rakan taulan sendiri
Memang sah, susah nk makan UBAT/VITAMIN korang yang LELAKI!

Mungkin faktor malas
Atau faktor nampak macam tak macho
Atau tkde orang sediakan?
Ce cite, ce cite

Anggaplah tu semua alasan

Macam brother dalam video bawah ni, punya lah liat nk makan sampai sesuatu terjadi kepada beliau.

Jeng jeng jeng...





Haaa, kan!

Bila dah terkena batang hidung sendiri baru lah kita merasa kan

Kepada bapa-bapa, suami dan anak lelaki diluar sana, jagalah kesihatan sebaiknya.
Biarlah bersusah sikit sekarang asalkan kita dapat sihat seoptimum mungkin

Pelaburan harini utk masa akan datang juga kan?

Jadi, kalau teringin nak cuba Vivix macam brother dalam video tadi atau cuba nak dapatkan set utk LELAKI GAGAH PERKASA, boleh la contact saya ye

019-5558027

jgn lupa!

truly,



Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment