Info lengkap Vivix Shaklee: Vivix Terbaik dan terhebat!


Assalamualaikum wbt


Sana sini orang bercerita tentang produk revolutionary ni

Semua orang pun berebut nak

Tak percaya? Video ni boleh buktikan.. hehehe






























Jadi ape yang hebat sangat pasal Vivix ni?



Vivix seperti gambar di atas tu adalah produk yang hasil dari revolusi terbaru dalam bidang supplement dan pemakanan polifenol.
Eyh, ape polifenol tu?

Polifenol ni adalah satu group fitokimia yang ada sebatian tanaman. Tanaman ni special sebab ade khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan yang semulajadi. Awet muda gitu!





















Apa ada dalam Vivix?

Campuran unik. Memang sangat unix sebab 100% semulajadi dan dari botani. Ada 4 bahan utama seperti rajah dekat bawah ni iaitu Polygonum Cuspidatum, Anggaur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu. Semua bahan ni adalah sangat kaya dengan polifenol!























Keistimewaan Vivix?

Jika anda dah makan Vvix, tak perlu ambil supplemen lain (bukan tk boleh, cuma tak perlu) kerana Vivix ni dah cukup power dan bagus utk baiki sel, hapuskan apa-apa radikal bebas yang ada dalam tubuh kita dan paling best, boleh memperbaiki DNA.



Apa khasiat Vivix?

Sangat banyak. Dengan memperbaiki sel dan DNA, Vivix berupaya mencegah banyak penyakit kronik dan kritikal. Jom tengok gambar dibawah





















Vivix utk siapa?

Semua orang dewasa berumur 12 tahun ke atas boleh ambil. Tapi tak disarankan untuk wanita hamil sebab kandungan anti-oksidan yang sangat tinggi.

Sesiapa yang terutamanya mempunyai masalah-masalah seperti di atas boleh lah ambil secara konsisten ya.




Bagaimana Vivix berfungsi?

Ada 4 cara Vivix bertindak dengan efektif:



1. Dengan mempertahankan sel (Cell defense)


vivix shaklee cell defense
















2. Dengan memberi tenaga kepada sel (cell energy)

shaklee vivix cell energy













3. Dengan memperbaiki sel (cell repair)



shaklee  vivix cell repair















4. Dengan meningkatkan prestasi sel (cell performance)

vivix shaklee cell performance


















Testimoni Shaklee

Sila ke link berikut untuk melihat pelbagai testimoni daripada pengguna Vivix Shaklee yang sangat berpuas hati dengan produk ini.

Himpunan testimoni Vivix Shaklee








Cara penyimpanan Vivix?

Simpan didalam peti sejuk selepas dibuka . Sebelum dibuka pun elok simpan dalam peti sejuk atau simpan di tempat sejuk tanpa pendedahan kepada cahaya matahari kerana bahannya yg semulajadi dan perlukan suhu dingin utk kekal lebih lama.



Harga Vivix mahal?

No no no no no no no!!!!

Tak lansung!

Vivix hanya perlu diambil sesudu teh (sudu plastik) sehari! Jadi sebotol tahan dalam sehingga 2 bulan! 


Cara Order?

Mudah sahaja


KLIK BUTANG DI BAWAH UTK MEMBELI VIVIX SEKARANG!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=3fe94a002317b5f9259f82690aeea4cd

Jika anda ingin membuat pembayaran melalui Paypal atau BANK IN, sila SMS atau Whatsapp order ke talian 019-5558027


Cepat-cepat, jangan terlambat!

Love,













Klik sini utk mendaftar pada hari ini: JOIN SHAKLEE 

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment