WAJIB baca jika selalu marah anak lebih 3 kali sehari

Assalamualaikum wbt















Tahukah anda jika kita marah kepada anak kita terutama bila terlalu kerap, kadarIQ dan EQ nya akan terganggu?

Cuba tengok keluhan anak di atas
Kita dan pasangan selalu rasa banyak sangat berkorban tetapi anaklah yang paling berkorban sebenarnya. Mereka merelakan ditinggal kepada orang asing utk dijaga. Bila kemahuan tidak ditunaikan, kita pula marah hingga tak ingat dunia


Atas dasar ingin mengubah situasi ini, kami tubuhkan group #MAKTAKMARAHANAK


Luar  biasa!!! Memang luar biasa!
Sambutannya hebat hingga tk sampai 24 jam pun dah beratus yang request utk join group ni




Tau tak siapa yang join group ni?


  • Mak-mak yang selalu marah anak kemudian rasa menyesal sangat
  • Mak yang tak mampu kawal perasaan marah kadang-kadang sampai memukul dan menjerit kuat
  • Mak yang ada masalah lain tapi lepaskan pada anak dengan kemarahan
  • Mak yang ada anak-anak yang belum pandai mendengar kata dan arahan dengan baik
  • Mak yang ada anak berderet kecik-kecik dan lost control
  • Mak yang MAHU dan MAMPU berubah jadi lebih COOL


Haaa, terasa?
Terasa?

Elok sangat la join group kami ni

Kenapa anda wajib join macam mereka?

Untuk belajar mengawal kemarahan kepada anak-anak kecil yang Allah dah janjikan syurga jika apa-apa berlaku kepada mereka.

Dan marah itu sendiri sifat SYAITAN
Nak ke kita kawan dengan Syaitan? eiiii, mak tak mau lah!

Kita bukan ingin manjakan anak tapi kita nak didik dengan cara terbaik dan marah bukanlah penyelesaian jangka masa yang panjang.

Abes kuat dia dengar 5 minit kemudian ulang dan akhirnya jadi habit.

Nak ke?

TaK NAK!!!

Jom, JOIN KAMI. Tinggalkan email anda di bahagian komen di bawah atau just search 'MAK TAK MARAH ANAK' di FB. Kami akan approvekan 

Ni antara apa yang kami lakukan di group tersebut:


Perkongsian tips


















Perkongsian masalah
















Perkongsian video yang membantu

















Perkongsian 'success story' 










Psst:  Group ni untuk Mak-mak sahaja ye. Utk ayah, sila minta emak yang masuk group ni :D. 


Mesej ini dibawakan khas utk anda oleh,







Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

78 comments:

  1. hazreen.azman@gmail.com pls invite sy

    ReplyDelete
  2. hadiya.shawl@yahoo.com,tlg invite

    ReplyDelete
  3. mrs rahman dan suriyani kamaruddin:

    saya dah invite via email. thanks

    ReplyDelete
  4. Chico_gurl@yahoo.com invite saya...

    ReplyDelete
  5. anita10qip07f2025@gmail.com
    Invite me

    ReplyDelete
  6. nadhirahite@gmail.com
    tlg invite sy ye

    ReplyDelete
  7. nadhirahite@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Anonymous11:17:00 AM

    afifah@hmaerospace.com

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum puan. tlg invite saya umimiat@gmail.com. thank u.

    ReplyDelete
  10. hajar_ct7287@yahoo.com....

    ReplyDelete
  11. saya da tekan join. Pls approve =)

    ReplyDelete
  12. Anonymous4:39:00 PM

    pls invite me akma@usm.my

    ReplyDelete
  13. salam semua
    utk setakat jam 11.59pm, 10 nov saya dah invite semua yang tinggalkan email di sini

    jika tak dapat invitation, mohon bgtahu saya ye.
    saye re-invite
    thanks

    ReplyDelete
  14. Pls msukkn sy..khadijahmf@gmail.com

    ReplyDelete
  15. samsiah9:11:00 AM

    Invite saya samsiah@maptraining.com.my

    ReplyDelete
  16. Invite saya ainn.ghazilim@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Anonymous12:32:00 PM

    invite saya shaynues@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  18. add me shaynues@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  19. nak jugakkkkk:-)
    nurfariza84@gmail.com
    tq.

    ReplyDelete
  20. Anonymous3:02:00 AM

    salam...ana_vir86@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  21. perhatian

    Email yang anda berikan mestilah email yg digunakan utk account FB ye

    terima kasih

    ReplyDelete
  22. SALAM PLS INVITE ME aisyah_ruffey@yahoo.com TQ SIS :)

    ReplyDelete
  23. Anonymous12:42:00 PM

    Sy nak.. Sy da add kt group MAK TAK MARAH NAK..
    Ni email sy (aquarius88_yana@yahoo.com)
    Tq

    ReplyDelete
  24. Anonymous3:57:00 PM

    pn leh invite sy skali? faracutegirl@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. Anonymous6:12:00 PM

    Saya juga zahanumz@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. sy nk join. ni email sy
    azas6060@gmail.com.my

    ReplyDelete
  27. norsairah.ghazali@cybernetics.edu.my

    ReplyDelete
  28. Dear invite I jgk ye

    ladyes81@yahoo.com.my (fb : Eena Zulkifli)

    Tq :)

    ReplyDelete
  29. aleya_ebby @yahoo.com

    ReplyDelete
  30. azlynn_amir@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. Salam

    Saya dah add semua hingga jumaat 2.10pm
    jka ada yang tertinggal mohon maklumkan
    thanks

    ReplyDelete
  32. Tlg masukkan saya sekali yer
    syakilakuzairi@yahoo.com
    Mekasih..

    ReplyDelete
  33. tlg masukkan sy jgk..amyadanial@gmail.com

    ReplyDelete
  34. Anonymous1:42:00 PM

    mnta invite sya jugak ye sufi_humairaa86@yahoo.com..tq

    ReplyDelete
  35. invite sy sekali please..aisyah_dec@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. Invite saya myzakama@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. Email riznina1014@gmail.com. sy nk join group

    ReplyDelete
  38. assalamualaikum wbt
    salam perkenalan salwa

    semoga saya di jemput ke progran
    yng buat anjurkan ini..
    tq..

    ini adalah email saya

    ndunk407@gmail.com
    nama saya hendrawati ariffin

    ReplyDelete
  39. assalamualaikum
    Saya pun nak join grup ni
    emel saya zilawie@gmail.com.
    Tq

    ReplyDelete
  40. Assalamu'alaikum..
    zakiahmsirat@gmail.com would like to join, tq

    ReplyDelete
  41. Salam..
    zati pun nk join group ni.. ;)

    shahzati_84@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  42. kalau ayah.. tak boleh join ke..

    www.bahejabella.blogspot.com

    ReplyDelete
  43. memang berkesan group ni..masalah mommies pn lebih kurang..jd bila share boleh tumpang idea bersama.sgt bagus!

    ReplyDelete
  44. nisahafidz.nh@gmail.com

    please do invite me as well... thank.. ^_^

    ReplyDelete
  45. Tolong add saya jugak. ..

    zuekey.kizoo@gmail.com

    ReplyDelete
  46. salam..saya nak join group ni. Emel saya suun.young@gmail.com

    ReplyDelete
  47. chintaparadise@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. salam..sy nak join email sy yatie91a3@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. Email saya please

    aqudeen@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  50. anyra_zainudin@yahoo.com

    ReplyDelete
  51. Salam..sy juga..
    lenna_myazid@yahoo.com

    ReplyDelete
  52. alizaabdulaziz@gmail.com

    ReplyDelete
  53. Saya dah sent email invitation kepada semua. Boleh check di inbox masing-masing ye
    Thanks

    ReplyDelete
  54. Pls invite saya..emyroshaidahbintisaid@Gmail.com
    Thanx sis

    ReplyDelete
  55. Pls invite saya.. emyroshaidahbintisaid@gmail.com thanx sis

    ReplyDelete
  56. Salam,sy juga

    wuzz_in@yahoo.com

    ReplyDelete
  57. Boleh invite sy skli?
    wahiedahashim@gmail.com

    ReplyDelete
  58. Invite sy skali ble? maifuzatul@gmail.com

    ReplyDelete
  59. saya nk join ye hamra80@gmail.com

    ReplyDelete
  60. saya nk jd ibu yg terbaik hamra80@gmail.com

    ReplyDelete
  61. azfaryna.azman@gmail.com
    sila INVITE saya...

    ReplyDelete
  62. Salam. Saya nak join ye.
    ina.suraya@yahoo.com
    Tq.

    ReplyDelete
  63. salam salwa...add kak ainor ek

    ainoraa.official@gmail.com

    tqia

    ReplyDelete
  64. farhana
    ekiing@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  65. Salam salwa. Add akk ye��
    zsfaaa_98@yahoo.com

    ReplyDelete