Salwasaleh Chocs

Halal home made chocolates and lollichocs for all events

Salwasaleh Delights

Halal home made muffins, cakes and cookies for any occasions

Shaklee Supplement

Become a healthy Mukmin and perform your duty and activities perfectly

Salwasaleh Tasbih Taqwa

Exclusive hand made Tasbih for your personal use and as a gift to your special one

salwasaleh.com

EVERYTHING made for you with love

Sunday

Testimoni Herbal Blend Multi-Purpose Cream Shaklee

Assalamualaikum wbt

Herbal Blend Multi-purpose Cream daripada Shaklee ni pernah saya khabarkan sebagai KRIM BERHANTU dan selalu sangat habis di pasaran.

Memang itulah hakikatnya

Jika ada dikalangan pembaca yang masih tidak tahu tentang kelebihan dan keistimewaan krim ini hingga jadi rebutan sepanjang masa, boleh la membacanya di entri KRIM BERHANTU HERBAL BLEND

Sebagai pengguna, memang kita nak tahu betul ke tak krim ni sangat berguna dan istimewa dan berkesan.

Jadi, saya kongsikan kepada anda beberapa testimoni daripada pengguna krim Herbal Blend yang memang telah berpuas hati dengan hasil yang mereka perolehi


TESTIMONI : BADAN GATAL - GATAL








TESTIMONI : KULIT MELECET & BLISTER





TESTIMONI : ECZEMA



TESTIMONI : GIGITAN NYAMUK DAN SERANGGA


TESTIMONI : RUAM DAN PELUH


TESTIMONI 1: BINTIK MERAH DAN ALLERGY





TESTIMONI : CHICKEN POX


Apakah fungsi Herbal-Blend Multi-Purpose Cream?

Sangat baik digunakan untuk:


  • Disapu pada ruam-ruam yang ada di badan terutamanya untuk bayi dan anak kecil
  • Boleh membantu menurunkan suhu badan untuk anak yang demam jika disapu selepas mandi
  • Menghaluskan tumit yang telah pecah
  • Menghilangkan gatal-gatal akibat gigitan serangga dan nyamuk
  • Boleh disapu dibahagian tubuh yang calar atau luka kecil
  • Menghilangkan parut akibat demam campak dan demam pelentung (Chicken Pox)
  • Boleh digunakan sebagai losyen harian



Bagaimanakah mendapatkan Herbal-Blend Multi-Purpose Cream?

Sangat mudah! Setiap tube hanya berharga RM27.50 dan kos pos laju sebanyak RM6. Bank in jumlah keseluruhan ke akaun Maybank 158060573304 (Salwa Mohd Saleh) dan emailkan/sms bukti pembayaran ke 019-5558027 atau salwamohdsaleh@gmail.com

Cepat, stok sangat terhad!


Selamat mencuba!

Love,




Friday

Tanda-tanda bayi tidak cukup susu

Assalamualaikum wbt

Terima kasih kerana terus membaca tentang penyusuan dan tahniah!

Anda berusaha sehabis baik untuk memastikan bayi anda mendapat khasiat susu ibu dan dapat disusukan dengan baik (jika bukan sempurna)

Pada entri lepas, kita telah ketahui beberapa punca susu ibu tidak mencukupi. Jika anda masih belum berkesempatan membacanya, boleh rujuk di entri berikut: 6 PUNCA susu ibu tidak mencukupi.

Kali ini saya akan ceritakan dengan ringkas, beberapa tanda penting yang menunjukkan bahawa susu ibu tidak mencukupi.




Terdapat dua jenis tanda yang dapat dilihat jika susu badan ibu tidak mencukupi.

Satu tanda dari pihak ibu sendiri dan satu lagi daripada pihak bayi.



Tanda dari pihak ibu:
  • Puting anda akan terasa pedih dan sakit ketika menyusukan
  • Payudara rasa kosong dan tidak penuh
  • Payudara tidak berasa lembut selepas penyusuan


Tanda dari bayi:


  • Bayi mengantuk dan sentiasa perlu dipaksa dan diransang utk menyusukan
  • Bayi tidak buang air kecil atau besar dalam 5 hingga 8 kali sehari
  • Bayi tidak aktif
  • Najisnya tidak berubah menjadi warna kuning selepas 5 hari kelahiran (masih hitam atau gelap)
  • Berat badan bayi tidak naik selepas dua minggu
  • Bayi selalu meragam dan selalu letih
  • Pipi bayi melengkung
  • Bayi membuat bunyi mendecit semasa menyusu (tanda lekapan yang tidak betul)
  • Bayi semakin kekuningan selepas minggu pertama (sepatutnya lebih kurang)
  • Muka bayi tidak berisi dalam masa 3 minggu
  • Kulit tetap berkerut/berkedut selepas minggu pertama kelahiran


Jika tanda ini didapati, dinasihatkan untuk anda membawa bayi anda ke klinik atau hospital berdekatan untuk mendapatkan rawatan dan nasihat susulan. Berjumpa dengan pakar kanak-kanak dan kaunselor laktasi adalah digalakkan terutamanya untuk mengatasi masalah ini.

Jangan biarkan ianya berterusan kerana tidak baik utk kesihatan bayi.

Anda juga boleh mencuba beberapa makanan tambahan seperti supplement utk ibu menyusu namun dinasihatkan mendapatkan dari mereka yang telah berpengalaman dan bertauliah dalam memberikan konsultasi kerana suplemen bukanlah penyebab susu banyak tetapi pelengkap 

Semoga artikel ini membantu :)

Selamat menjalankan ibadah sebagai ibu!

Love,




Monday

10 Sayuran dan Buahan dengan KHASIAT superb!

Assalamualaikum wbt

Kepada mereka yang dok terfikir lagi nak masak apa hari ni, boleh la baca entri ni dan masukkan dalam list utk di masak. 

Hehehehe
10 jenis sayur dan buah ni sangat banyak khasiatnya dan boleh la di katakan ala-ala Superfoods




Kalau dapat latih anak dari kecik suka lagi bagus.
Jom kita tengok apekah 10 jenis itu:




1 - BROKOLI

Dipenuhi dengan pelbagai nutrien yang penting untuk tubuh badan dan yang paling bagus, memakan brokoli membantu tubuh anda mengeluarkan kompoun yang dapat melawan kanser!

2 - CENDAWAN

Ada banyak jenis cendawan yang boleh anda cuba (kecuali yang beracun lah ye) Cendawan adalah sayuran yang rendah kalori, dapat membantu melawan kanser, kaya dengan Niacin atau dikenali juga dengan nama vitamin B3 yang membantu mengawal paras kolestrol dalam darah kita.

3 - CILI

Pedas pedas pun banyak khasiatnya! Cili adalah sayur yang mempunyai sumber vitamin A, C dan E. Cili juga kaya dengan folate dan potasium, rendah sodium dan tidak mengandungi karbohidrat. Kajian sedang dilakukan ke atas cili kerana ianya di anggarkan boleh merawat penyakit athritis oleh kerana kandungan capsaicin didalam cili.

4 - KALE

Sayur yang menyerupai bak choy ini jika diambil sebanyak 3 cawan sehari boleh membekalkan 100% keperluan vitamin A, C dan K yang diperlukan tubuh anda. Kale juga mengandungi vitamin E dan manganese, iaitu mineral penting yang diperlukan untuk memproses makanan menjadi tenaga. Kale juga sangat kaya dengan protein


5 - BERI HITAM (BLUEBERRIES)

Kaya dengan pelbagai sumber seperti resveratol, cyanidins, quercetin, anthocyanins dan banyak lagi. Kesemua komponen ini membantu untuk menyahkan radikal bebas di dalam tubuh kita

6 - CERI

Kaya dengan 2 sumber antioksidan yang melindungi buah pinggang iaitu phytonutriens dan anthocyanins

7 - BUAH KIWI

Jangan tak tahu, buah kiwi berbulu ini kaya dengan vitamin C! Vitamin C adalah sangat penting untuk membantu buah pinggang anda untuk menyah toksik sisa yang tidak perlu didalam darah.

8 - BAYAM

Kaya dengan vitamin K,A C, B2 dan mineral manganese, folate dan zat besi. Kesemuanya boleh didapati didalam hanya seikat bayam!

9 - KENTANG

1 cawan kentang mengandungi 102 kalori, 436% Vitamin A, 37% vitamin C, 15% potasium dan 15% trytophan

10 - AVOKADO

Avokado kaya dengan vitamin B5. Menurut seorang biologist bernama George Mateljan, vitamin B5 membantu untuk memecahkan lemak. Selain itu terdapat juga satu lagi kajian yang mengatakan bahawa vitamin B5 dapat membantu menghilangkan jerawat!


Jadi, nanti kalau kita membeli di pasar tu boleh la juga beli sayuran dan buahan yang disebutkan di atas ini. Ianya dapat membantu kita melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh tubuh badan di samping memberikan khasiat yg sempurna

Selamat mencuba!

Love,


e-book SHAKLEE 101 - Panduan ASAS menjadi pengedar Shaklee berjaya!

Assalamualaikum wbt,

Menjadi ahli Shaklee adalah sesuatu yang sangat menguntungkan dan mengujakan. Jika anda jadi ahli untuk makan sendiri, anda dapat menjimatkan kos dengan harga diskaun sehingga 30% dan dapat menikmati banyak promosi.

Namun

Jika anda ingin menjadi ahli untuk berbisnes dan membantu orang di luar sana untuk menikmati kesihatan yang baik dengan pengambilan supplemen Shaklee, pilihlah pengedar yang baik untuk memberi tunjuk ajar kepada anda.








Bagi yang telah menyertai Group Ohsem, saya telah sediakan satu e-book yang sangat padat dan penuh dengan panduan sebagai FIRST STEP atau Langkah pertama anda setelah menyertai Shaklee.



Kata-kata aluan dari saya a.k.a MoC :)






Antara maklumat lain yang anda boleh dapati dalam e-book ini:




Inginkan e-book yang lengkap?
Daftar menjadi Ahli SHaklee bersama Group Ohsem sekarang! 

Semoga anda berjaya dan bahagia selalu!

Love,

Your mentor want to be



Friday

Dapatkan BMI ideal dan sihat dengan Set tambah berat Shaklee


Assalamualaikum wbt

Bukan semua orang nak kurus, ade juga orang yang sentiasa kurus sehingga jadi kurang sihat berbanding yang sepatutnya. Body Mass Index (BMI) pun di bawah garisan yang perlu.

Kurus juga haruslah sihat dan seiring dengan keperluan aktiviti kita. Jika anda merasakan anda sangat kurus sehingga mengganggu aktiviti harian dan kerap sakit, inilah masa yang sangat sesuai untuk anda mencuba SET TAMBAH BERAT BADAN dari Shaklee ini.

Set ini merupakan rangkaian 3 supplements (makanan tambahan) yang di cadangkan untuk membantu anda menambah berat badan dengan sihat .

3 supplement yang di cadangkan adalah seperti berikut:


Vitalea Iron Formula - Multivitamin yang berfungsi melengkapkan nutrisi yang kurang akibat pengambilan diet yang tidak seimbang. Vita Lea juga memberi tenaga segera ke dalam tubuh badan disamping membantu meningkatkan stimulasi metabolisma dan membanu pertumbuhan sel baru.

Vitamin B complex - mengandungi 8 jenis vitamin B yang membantu menghasilkan tenaga dan berperanan untuk meransang pertumbuhan terutamanya kepada kanak-kanak. Membantu menambahkan selera makan.

Meal Shakes - Meal Shakes Shaklee memebekalkan sekurang-kurangnya 35% nilai harian (DAily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan tubuh. Meal Shake Shakle emengandungi protein yang rendah lemak, rendag galsemik dan diperbuat daripada SOya Non-GMO yang membantu menaikkan selera makan dan menambahkan berat badan disamping membina otot tubuh.



Suka untuk saya kongsikan dengan anda testimoni dari rakan saya yang mencuba set ini. Hasilnya begitu pantas (mengikut metabolisma individu) dan berkesan!







































Bagaimana untuk  mendapatkan set ini?


Mudah!

Hanya perlu tekan button di bawah ini untuk pembelian dengan menggunakan debit card atau credit card.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=d9511037d3a058e1fc0b56e0d86f8ffe












Sekiranya anda ingin mendapatkan set ini dengan pembayaran melalui Paypal atau Maybank, sila bank in ke Maybank 158060573304 (Salwa Mohd Saleh) dan emailkan bukti pembayaran ke salwamohdsaleh@gmail.com

Satu set lengkap hanya berharga RM256.25 dengan kos penghantaran sebanyak RM10. Jika anda ingin mencuba dengan limited budget, boleh dapatkan Meal Shake dan B Complex sahaja dengan harga RM167.50 dan kos penghantaran RM10.


Kelebihan membeli dengan kami?

Setiap pembelian set ini dengan salwasaleh.com dan rangkaian Group Ohsem melayakkan anda menerima:



  • Konsultasi percuma
  • Cara pengambilan terbaik percuma
  • Jadual vitamin harian percuma
  • Contoh MEAL PLAN untuk menaikkan berat badan dengan percuma


Jika anda telah membeli produk ini namun tidak mendapat sebarang panduan, kami menawarkan kesemua khidmat di atas dengan bayaran sebanyak RM30.


Semoga berjaya menambahkan berat badan anda!

Love,






Thursday

Krim berhantu a.k.a Herbal Blend® Multi-Purpose Cream

Assalamualaikum wbt

Gempar habis sejak semalam. Krim yang disebut-sebut setelah lama kehabisan stok kini muncul kembali. Tapi seperti yang diduga, dalam masa hanya setengah jam selepas diumumkan stok baru, kesemuanya sudah licin di jual online!

Memang hebat penangannya. Setiap kali stok baru sampai, begitulah keadaannya.

Apa krim yang berhantu sangat ni??



Herbal Blend®
Multi-Purpose Cream

Ya, Herbal Blend dari Shaklee dengan harga yang sangat murah iaitu hanya RM27.50 sahaja utk satu tiub merupakan krim yang semulajadi, tanpa bahan kimia, tanpa bahan pengawet dan selamat digunakan semua golongan termasuk bayi.


Apa kelebihan Herbal Blend Multi-Purpose Cream ni?

Banyak sangat! Antaranya:


  • Telah diuji secara klinikal dan berkesan melembutkan kulit yang kasar, pecah tumit, pecah-pecah di bahagian pelipat seperti lutut, siku dan leher.
  • Rasanya yang dingin dan bermentol tetapi tidak berminyak
  • Dirumus khas daripada herba semulajadi dan memberi kesan menenangkan
  • Tanpa steroid
  • Dijamin halal
  • Mendapat kelulusan KKM



herbal blend shaklee, herbal blend cream, herbal blend cream shaklee, harga herbal blend shaklee, harga herbal blend shaklee, fungsi herbal blend shaklee, kegunaan herbal blend shaklee, herbal blend multi-purpose cream shaklee,



Apakah rumusan yang digunakan didalam Herbal Blend Multi-Purpose Cream?

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, ianya diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu


  • Sage
  • Horse chestnut
  • Rosemary
  • Yarrow



Apakah fungsi Herbal-Blend Multi-Purpose Cream?

Sangat baik digunakan untuk:


  • Disapu pada ruam-ruam yang ada di badan terutamanya untuk bayi dan anak kecil
  • Boleh membantu menurunkan suhu badan untuk anak yang demam jika disapu selepas mandi
  • Menghaluskan tumit yang telah pecah
  • Menghilangkan gatal-gatal akibat gigitan serangga dan nyamuk
  • Boleh disapu dibahagian tubuh yang calar atau luka kecil
  • Menghilangkan parut akibat demam campak dan demam pelentung (Chicken Pox)
  • Boleh digunakan sebagai losyen harian



Bagaimanakah mendapatkan Herbal-Blend Multi-Purpose Cream?

Sangat mudah! Setiap tube hanya berharga RM27.50 dan kos pos laju sebanyak RM6. Bank in jumlah keseluruhan ke akaun Maybank 158060573304 (Salwa Mohd Saleh) dan emailkan/sms bukti pembayaran ke 019-5558027 atau salwamohdsaleh@gmail.com

Cepat, stok sangat terhad!


Selamat mencuba!

Love,





Wednesday

6 PUNCA susu badan tidak mencukupi

Assalamualaikum wbt

Antara soalan dan keluhan yang banyak saya terima daripada pelanggan salwasaleh.com adalah tentang masalah susu badan yang dikatakan tidak mencukupi.




Ini adalah satu perkara biasa yang berlaku dan agak normal apabila ibu mempersoalkan sama ada susunya mencukupi atau tidak dan kerap merasa susunya kurang. Dalam kebanyakan kes, ianya lebih kearah emosi atau mainan perasaan disebabkan rasa 'conscious' dan 'curious' . 

Antaranya adalah mitos bahawa saiz badan dan payudara yang kecil adalah punca susu tidak banyak

Menurut pakar penyusuan, hanya sebilangan kecil iaitu 2% sahaja yang benar-benar menghadapi masalah kekurangan susu disebabkan faktor tertentu.

Jadi, jangan terlalu risau ya!


:)



Apa punca susu badan menjadi kurang atau tidak cukup?

Sebenarnya terdapat beberapa sebab yang boleh menjadi punca susu ibu menjadi kurang. 


PUNCA 1: POSISI PENYUSUAN

Penghasilan susu yang banyak namun bayi tidak menerima dengan baik. Masalah ini disebabkan lekapan yang tidak betul atau cara posisi penyusuan itu sendiri. Jika posisi penyusuan salah dan bayi tidak melekap dengan sempurna, mereka tidak dapat menyusu dengan puas dan susu tidak dapat dioptimumkan seterusnya mengurangkan pengeluarannya


PUNCA 2: PEMAKANAN YANG TIDAK SEMPURNA




Di dalam mana-mana kepercayaan, terdapat beberapa makanan yang tidak boleh di ambil oleh ibu berpantang dan menyusukan. Namun, dalam usaha mematuhi 'arahan berpantang' tersebut, ibu masih perlu memastikan makanan yang diambil adalah berkhasiat dan memenuhi piramid makanan yang diperlukan bagi melengkapkan nutrisi terutamanya pengambilan air yang banyak. Dalam kes ini, pengambilan supplemen seperti Set Breastfeeding boleh membantu melengkapkan nutrisi dan keperluan mineral namun bukanlah diambil dengan tujuan utk menambah susu semata-mata.

PUNCA 3: TERIKAT DENGAN JADUAL



Terikat dengan jadual. Walaupun secara purata bayi menyusukan 3 hingga 4 jam sekali, anda haruslah bijak meneliti permintaan si kecil. Susukan bayi tanpa mengira masa dan tempoh kerana setiap bayi berbeza. Jika bayi anda terutamanya bayi lelaki mahu kerap menyusu, layanlah permintaan bayi dan susukan sehingga bayi puas. Semakin banyak anda menyusukan bayi, semakin banyaklah pengeluaran susu anda.


PUNCA 4: MASALAH HORMON DAN KESIHATAN



Ketidakseimbangan hormon atau masalah fizikal payudara akibat penyakit atau pembedahan. Perkara ini haruslah dirujuk kepada pakar anda dan kaunselor laktasi untuk nasihat yang sewajarnya mengikut keadaan anda. Jangan khuatir, ramai yang berjaya menyusukan bayi sepenuhnya setelah menerima rawatan :)

PUNCA 5: STRESS YANG TIDAK TERKAWAL




Menjadi ibu adalah satu tugas yang sukar dan tidak semua dapat dilakukan sempurna. Perasaan tekanan yang melampau mampu menyebabkan anda mengalami kemurungan dan lemah dari emosi dan fizikal. Ini akan sedikit sebanyak menganggu proses penghasilan susu


PUNCA 6: PENGAMBILAN UBAT



Sesetengah ibu mengalami gangguan kesihatan ketika dan selepas melahirkan seperti tahap tiriod yang rendah atau tinggi (hyperthyroid and hipothyroid), kehilangan darah yang banyak semasa bersalin atau komplikasi disebabkan kelahiran. Ini akan mengganggu pengeluaran susu secara sementara. Pengambilan ubatan seperti pil pencegah kehamilan atau ubat selsema yang mengandungi dekongestan seperti pseudophedrine juga boleh mengurangkan susu. Disarankan agar anda meminta ubat yang sesuai dan memaklumkan kepada doktor anda bahawa anda menyusukan bayi supaya anda mendapat ubat yang paling sesuai.




Sekarang anda sudah tahu punca susu badan tidak mencukupi
Selepas ini saya akan kongsikan tanda susu badan tidak cukup dan cara mengatasinya


Kepada ibu yang baru pertama kali menyusukan bayi dan dalam tempoh berpantang, saya galakkan anda untuk membaca entri ini: 5 FAKTA IBU BERPANTANG PATUT TAHU


Selamat menjalankan ibadah sebagai ibu!

Love,










Tuesday

Herb Lax Shaklee yang ohsem untuk detox!

Assalamualaikum wbt


Adakah anda mencari sumber laksatif (laxative) yang selamat, semulajadi, tanpa bahan kimia dan berkesan?

Tak perlu susah payah lagi

Produk HERB LAX dari Shaklee merupakan laksatif yang sangat efektif yang anda cari selama ini.




Apakah perbezaan Herb Lax Shaklee dengan laksatif lain?

Herb Lax Shaklee mengandungi 9 herba semulajadi yang saya akan ceritakan secara lebih terperinci selepas ini. Ianya berfungsi untuk proses detox (pembersihan) secara lembut dan tidak menyakitkan serta terbukti secara klinikal untuk digunakan dengan selamat oleh tubuh badan kita.


Apakah manfaat utama Herb Lax Shaklee?

Terdapat beberapa manfaat yang dapat diperolehi jika anda mengunakan herb lax Shaklee. Antaranya adalah:

  • Membantu proses membersihkan najis yang tersekat
  • Membantu mengempiskan bahagian perut
  • Membantu memejalkan bahagian perut (bina otot) 
  • Mengembalikan semula proses pergerakan semulajadi usus (bowel movement) kerana tindakan detoksifikasinya yang lembut
  • Membantu masalah sembelit
  • Meransang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan najis dan toksik didalam tubuh badan kita terutamanya yang telah tersimpan lama.

Apakah kandungan yang terdapat di dalam Herb Lax?

Seperti yang dinyatakan di atas, Herb Lax Shaklee diperbuat daripada ramuan herba semulajadi dan tidak mengandungi bahan kimia, perasa atau pewarna tiruan.

Sumber yang di ambil untuk menghasilkan Herb Lax Shaklee adalah:


1.  Anise seeds 
Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan
2. Fennel seeds 
Mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk masalah semebelit dan kembung perut atau usus.
3. Senna leaf 
Merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut, percepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.
4. Licorice root 
Membantu proses detoksifikasi

5. Blue malva flower 
Membantu proses detoksifikasi danmengimbangi tekstur kulit

6. Culver’s root 
Membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma

7. Buckhorn bark 
Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan kelembapan kepada usus.

8. Alfalfa leaf 
Membersihkan usus, darah dan hati.

9. Rhubarb root 
Herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakan sebagai antibioti


Apakah kesan yang mungkin dialami jika mengambil Herb Lax?

Setiap individu mempunyai sistem penghadaman yang berbeza. Bagi sesetengah orang yang agak sensitif, pengambilan pada hari-hari awal akan menyebabkan proses detoksifikasi yang mengakibatkan cirit birit. 

Kami menyarankan agar anda mematuhi dos dan sukatan yang kami sarankan dan in sya Allah hasilnya akan dapat diperolehi sepantas  beberapa kali pengambilan sahaja


Siapa Yang Memerlukan Herb-Lax Shaklee?

Antara mereka yang disyorkan mengambil Herb Lax Shaklee adalah:

  • Mereka yang mempunyai masalah sembelit
  • Mereka yang ingin mendetoksifikasikan badan
  • Mereka yang ingin menurunkan berat badan (rujuk: Set Slimming Shaklee)
  • Mereka yang mempunyai masalah jerawat yang teruk
  • Mereka yang mengalami masalah buasir
  • Mereka yang mempunyai masalah berat badan
  • Mereka yang banyak bergantung kepada ubat-ubatan terutamanya pil tahan sakit


Bagaimana cara untuk membeli Herb Lax?
Sangat mudah!

Klik butang di bawah utk membeli Herb Lax Shaklee anda SEKARANG!



https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=ddac1f6f13bb372a177804adcd3b8a31









Jika anda ingin membuat pembayaran menggunakan Pay Pal atau BANK IN, sila bank in ke akaun Maybank 158060573304 dan hantarkan alamat penghantaran anda ke talian 019-5558027 atau emailkan
ke salwamohdsaleh@gmail.com

Setiap botol Herb Lax mempunyai 120 tablet dan berharga hanya RM52.50 sahaja! Kos pos laju ke Semenanjung Malaysia adalah RM6 dan Sabah/Sarawak/WP Labuan adalah RM8

Setiap pembelian Herb Lax Shaklee bersama salwasaleh.com anda akan layak menerima:
  1. Jadual pengambilan
  2. Cara pengambilan terbaik
  3. Jadual utk menentukan jumlah air yang diperlukan oleh tubuh badan mengikut berat badan 

Semua diatas adalah esklusif untuk pelanggan salwasaleh.com sahaja! Jika anda sudah membeli Herb Lax namun tidak mempunyai panduan tentang cara penggunaannya, kami menawarkan perkhidmatan di atas dengan bayaran hanya RM10 :)

Hubungi kami segera!

Love,


















Terdapat pelbagai keistimewaan jika anda menjadi ahli Shaklee. Klik sini utk mendaftar pada hari ini: JOIN SHAKLEE 

salwasaleh.com

The website is owned and operated by salwasaleh.com. All content and information provided on and through the website is owned by salwasaleh.com.