4 sebab kenapa saya hantar anak ke hospital KERAJAAN

4 sebab kenapa saya hantar anak ke hospital KERAJAAN

Kenapa saya masih hantar anak saya ke hospital kerajaan? Ini bil keseluruhan Israa' yang baru k...

0 Comments
Adakah kita juga PENCURI sebenarnya?

Adakah kita juga PENCURI sebenarnya?

Assalamualaikum wbt Dulu waktu saya sedang mengembangkan blog dan berusaha membuat portfolio, s...

0 Comments
Jadikan anak RAKAN, bukan TUAN!

Jadikan anak RAKAN, bukan TUAN!

Assalamualaikum wbt Saya biasa mendapat pertanyaan dan kadangkala keluhan dari ibubapa tentang ...

0 Comments
Bagaimana 300 beg menjadi 3000 beg?

Bagaimana 300 beg menjadi 3000 beg?

Ini laporan akhir  Projek Beg Sekolah .  Saya telah paparkan di page beserta ucapan p...

0 Comments
Pandangan tentang isu Selfie Breastfeeding

Pandangan tentang isu Selfie Breastfeeding

Assalamualaikum wbt Subuh ini baru saya berpeluang menghadam isu pertembungan dua 'clans...

0 Comments
Cerita tentang nama anak-anak saya

Cerita tentang nama anak-anak saya

Assalamualaikum wbt Hangat isunya terutama sejak sekolah buka kembali. Dulu kalau nama panjang ni ...

0 Comments
Just DO it!

Just DO it!

Orang yang paling tidak melakukan kesalahan adalah orang yang tidak melakukan apa-apa tindakan. B...

0 Comments
Cara membuat DIY Gitar

Cara membuat DIY Gitar

Assalamualaikum wbt Dah lama rasanya saya tak membuat entry tentang DIY. Sedikit busy la dengan cu...

0 Comments
Macam mana surirumah nak handle banyak kerja?

Macam mana surirumah nak handle banyak kerja?

Macam mana awk handle banyak kerja ye? Saya selalu ditanyakan soalan mcm ni.  Ni bukan kes #2...

2 Comments
Adakah anda pernah mengalami kisah AJAIB?

Adakah anda pernah mengalami kisah AJAIB?

Assalamualaikum wbt "Miracle happens to those who believe" Berapa ramai dari kita ya...

0 Comments
11 poster WAJIB ada dirumah anda!

11 poster WAJIB ada dirumah anda!

Assalamualaikum wbt Agak lama juga tak update blog kali ini. Sedikit kesulitan dengan masalah kesi...

0 Comments