Main sampai pancit diIndoor playground di Dreamworld IOI Putrajaya

Main sampai pancit diIndoor playground di Dreamworld IOI Putrajaya

Assalamualaikum wbt Kelmarin kami bawa anak-anak ke salah satu indoor playground yang ada di area Lembah Klang ni. Yang ni latest addit...

0 Comments
Pagpag: Sanggupkah anda makan sisa makanan tong sampah?

Pagpag: Sanggupkah anda makan sisa makanan tong sampah?

Assalamualaikum wbt Kita mungkin makan di kedai makan atau restoran malah dirumah, kemudian merasa kenyang dan tidak dapat menghabiskan ma...

1 Comments
Ceramah motivasi di Sekolah Raja Perempuan Ta'ayah

Ceramah motivasi di Sekolah Raja Perempuan Ta'ayah

Assalamualaikum wbt Pada 3 Februari lalu, saya pulang kembali ke pangkuan   Sekolah Raja Perempuan Taayah  atau dikenali juga sebagai S...

1 Comments
Korang mesti try kempen Fly & Win Challenge ni!

Korang mesti try kempen Fly & Win Challenge ni!

Assalamualaikum wbt Korang dah ada plan untuk cuti raya cina nanti? Cuti agak panjang tu. Saya rasa saya mungkin akan balik kampung kot...

1 Comments
Perginya seorang wira digital eUsahawan

Perginya seorang wira digital eUsahawan

Assalamualaikum wbt Malam tadi, sekitar jam 10, kami dikhabarkan pemergian seorang rakan trainer di eUsahawan , Pn Shahrona yang lebih mes...

0 Comments
Free Carta Makanan Bayi 6 bulan ke atas!

Free Carta Makanan Bayi 6 bulan ke atas!

Assalamualaikum wbt Hari ni di hari Jumaat yang berkah, saya nak berikan hadiah untuk follower setia blog saya. Haaaa, apekah hadiahnya? ...

0 Comments
Autism atau GDD?

Autism atau GDD?

Saya pernah bertanyakan kepada suami secara berjenaka. "Abang agak, apa kebarangkalian untuk dalam satu keluarga, ada semua learni...

1 Comments
UPSR - Strawberi - Survival

UPSR - Strawberi - Survival

Assalamualaikum wbt Minggu ini sana sini status dan gambar anak-anak mula sekolah. Minggu lepas pula sana sini viral tentang keputusa...

0 Comments
Resepi Donut Gebu yang Super Pantas!

Resepi Donut Gebu yang Super Pantas!

Assalamualaikum wbt Sejak dua menjak sekolah mula nih, Emak pun cari idea la nak masak apa breakfast kan. Kengkonon nak buat #EmakfoodDiar...

3 Comments