Safiy - Taubat dan Kita

Safiy - Taubat dan Kita

Assalamualaikum wbt Beberapa minggu yang lalu, sewaktu sibuk memotong kangkung dan menyiapkan sup ayam, saya mengikuti secara sambilan ...

0 Comments
Review filem Wangi : 3 perkara anda mesti tahu sebelum tonton filem Wangi

Review filem Wangi : 3 perkara anda mesti tahu sebelum tonton filem Wangi

Assalamualaikum wbt Hari ni, 5 September, akan muncul di pawagam seluruh Malaysia satu lagi filem horror (seram) atau thriller yang namany...

0 Comments
Mega FB LIVE - Usahawan terlajak PEDAS!

Mega FB LIVE - Usahawan terlajak PEDAS!

Menjadi usahawan yang berjaya ataupun untuk membina sebuah perniagaan yang berjaya adalah satu perjalanan yang jauh. Jika diumpamakan ...

0 Comments
Konsep Affirmation - LoA dan Visualisation

Konsep Affirmation - LoA dan Visualisation

Visualisation - LUA - Affirmation Lihat kad kecil di tapak tangan saya. Tertera tempat, tarikh dan butiran selanjutnya. Semua ini saya ...

0 Comments
Review buku: Autism - Pelik atau Unik?

Review buku: Autism - Pelik atau Unik?

Assalamualaikum wbt Untuk memahami apa Itu Autism, saya fikir buku ini sesuai untuk dibaca kerana penerangan secara asas tentang Autism, s...

0 Comments
FB Live Coach Salwa

FB Live Coach Salwa

Tekan link di bawah untuk download ebook: EBOOK BASIC GUIDELINES BRANDING THINKING Tekan link di bawah ini pada jam 1...

0 Comments
Filem Tiada Tajuk: Berkesankah dakwah santai?

Filem Tiada Tajuk: Berkesankah dakwah santai?

Assalamualaikum wbt Hari ini, 4 April, naskah sulung arahan Mawi akan mula berada di pawagam. Lama dia tulis skrip dan arahkan Filem T...

0 Comments
Mesti bawak anak-anak ke KIDZANIA!

Mesti bawak anak-anak ke KIDZANIA!

Assalamualaikum wbt Waaa dah lama tak post pasal tempat jalan-jalan kan? Tu la, asyik busy aje. Hahahahaha. Tapi kan dalam busy tu pun ...

0 Comments
Raising the Perfectly Imperfect Child - Review

Raising the Perfectly Imperfect Child - Review

I got to be honest here I don't know how to summarize what i read. Everything seems so important! A few days ago when i spontaneously ...

0 Comments
Projek 4: Misi Kembara Sayangi Negara!

Projek 4: Misi Kembara Sayangi Negara!

Assalamualaikum wbt Pernah tak pergi 4 negara dalam masa lebih kurang 4 jam sahaja? Haaa unik kan? Hehehhe. Minggu lepas bila Emak upload...

0 Comments