BERTENANG, tak perlu tergesa-gesa jika nak BERJAYA!

BERTENANG, tak perlu tergesa-gesa jika nak BERJAYA!

Kita ni semua nak CEPAT!! Jangan baca kalau rasa tak setuju, sebab nanti awak juga yang sentap ...

0 Comments
Bahaya jika terlalu Cerewet, Perfectionist atau menghidap OCD

Bahaya jika terlalu Cerewet, Perfectionist atau menghidap OCD

Jangan bangga jika anda ada OCD! Ramai orang yang saya jumpa memang bangga dia ada OCD.Mungkin ...

0 Comments
Maksud Sweet sebenar pasangan suami isteri

Maksud Sweet sebenar pasangan suami isteri

Sweet adalah Bila dah seminggu tak beli air di pasar ramadhan, tetiba teringin nak air tebu tapi ta...

4 Comments
Mat Jenin tak salah pun!!!

Mat Jenin tak salah pun!!!

Assalamualaikum wbt Siapa sini selalu dengar cerita Mat Jenin? Sewaktu sekolah rendah dulu,...

0 Comments
Imran dan I'jaaz masak Tomyum Ayam

Imran dan I'jaaz masak Tomyum Ayam

Assalamualaikum wbt Dah lama juga sebenarnya diorang ni tak masak. Then lately ni the boys reques...

4 Comments
8 realiti apabila anda berkahwin dengan seorang doktor

8 realiti apabila anda berkahwin dengan seorang doktor

Assalamualaikum wbt Ramai orang nak atau ingat kahwin dengan doktor sangat glemer, best dan hari...

0 Comments
Kelas Blogging Secara Peribadi bersama Salwasaleh!

Kelas Blogging Secara Peribadi bersama Salwasaleh!

Assalamualaikum wbt Saya ingin membuka ruang untuk mereka yang ingin mendapatkan bantuan dalam blo...

0 Comments
What to EXPECT when you become a HOUSEWIFE?

What to EXPECT when you become a HOUSEWIFE?

Assalamualaikum wbt Hari ini sudah 3 tahun, 6 bulan & 1 hari saya menjadi RATU rumahtangga se...

0 Comments
Pejam mata, ingatlah DETIK TERINDAH

Pejam mata, ingatlah DETIK TERINDAH

Assalamualaikum wbt Hari ini genap sebulan abah meninggalkan kami. Saya fikir semua orang akan ad...

3 Comments
Rahsia edit gambar cantik macam studio guna smartphone

Rahsia edit gambar cantik macam studio guna smartphone

Assalamualaikum wbt Saya biasa dapat pertanyaan, saya edit gambar pakai apa? Sebenarnya saya ...

2 Comments
Sedikit kita beri pada ibubapa, BERKATNYA berganda-ganda!

Sedikit kita beri pada ibubapa, BERKATNYA berganda-ganda!

Assalamualaikum wbt Sejak saya resign pada Februari 2013, belum pernah sekalipun saya terlepas da...

0 Comments