Filem Tiada Tajuk: Berkesankah dakwah santai?

Filem Tiada Tajuk: Berkesankah dakwah santai?

Assalamualaikum wbt Hari ini, 4 April, naskah sulung arahan Mawi akan mula berada di pawagam. Lama dia tulis skrip dan arahkan Filem T...

0 Comments
Mesti bawak anak-anak ke KIDZANIA!

Mesti bawak anak-anak ke KIDZANIA!

Assalamualaikum wbt Waaa dah lama tak post pasal tempat jalan-jalan kan? Tu la, asyik busy aje. Hahahahaha. Tapi kan dalam busy tu pun ...

0 Comments
Raising the Perfectly Imperfect Child - Review

Raising the Perfectly Imperfect Child - Review

I got to be honest here I don't know how to summarize what i read. Everything seems so important! A few days ago when i spontaneously ...

0 Comments
Projek 4: Misi Kembara Sayangi Negara!

Projek 4: Misi Kembara Sayangi Negara!

Assalamualaikum wbt Pernah tak pergi 4 negara dalam masa lebih kurang 4 jam sahaja? Haaa unik kan? Hehehhe. Minggu lepas bila Emak upload...

0 Comments
Projek 3: Angkasawan Cilik!

Projek 3: Angkasawan Cilik!

Assalamualaikum wbt Sebenarnya trip ke Planetarium Negara ni tak termasuk dalam senarai projek pun. Terdetik nak hantar ke kem atau pr...

0 Comments
Projek 2: Kitar Semula Extended!

Projek 2: Kitar Semula Extended!

Assalamualaikum wbt Minggu ni kita proceed dengan Projek 2 pulak. Yang ini pun sebenarnya dah lama dalam rancangan Emak nak buat waktu cut...

0 Comments
Projek Cuti 1 : SIFIR CHALLENGE

Projek Cuti 1 : SIFIR CHALLENGE

Assalamualaikum wbt Sebenarnya banyak projek Emak dah sediakan untuk budak bujang berdua ni. Baru nak execute properly. Yang Projek...

0 Comments
4 tips berbelanja ketika YEAR END SALE

4 tips berbelanja ketika YEAR END SALE

Assalamualaikum wbt Memandangkan sale 11.11 haritu ramai yang bermasalah nak jaga poket masing-masing kan, jadi saya kongsikan la siki...

0 Comments