Set kesihatan lelaki Shaklee - Vitamin untuk Lelaki moden masa kini



Assalamualaikum wbt

Apa khabar semua? Semoga hari ini lebih sihat daripada sebelumnya! :)
Hari ni saya nak share dengan anda tentang vitamin untuk lelaki.

Lelaki diluar sana memang sangat sibuk. Penat bekerja, menguruskan hal rumah tangga dan sebagainya. Risiko penyakit juga tidak terkecuali buat mereka.Antara penyakit famous adalah sakit jantung, kencing manis, obes, strok dan sebagainya.

Ada yang mengalami perubahan hormon seawal usia 30 tahun!
Masalah ini menyebabkan mereka mati pucuk, mengalami pembesaran prostat, kelesuan dan kurang stamina/tenaga.

Set vitamin untuk lelaki yang disediakan Shaklee membekalkan nutrisi terbaik in sya Allah.
Jadi ape yang ade dalam set tu?

Tat taraaaaa......



set lelaki shaklee, vitamin kesihatan lelaki, men set shaklee, supplemen untuk lelaki, men set, set lelaki



Apa kebaikannya?

In sya Allah boleh:

  • Memelihara kesihatan prostat
  • Meningkatkan kecergasan dan kesihatan badan
  • Memelihara jantung
  • Membantu mengekalkan tekanan darah normal
  • Mengawal tahap kolestrol
  • Meningkatkan tahap kesuburan

Suami saya juga sudah mencuba. Anda bila lagi? Hadiahkan untuk suami tersayang, ayah, ahli keluarga dan rakan-rakan anda.

Kalau ada yang merokok atau selalu berdengkur dengan kuat waktu tidur,  kami sarankan anda cuba produk keluaran terbaru Shaklee iaitu CoQ Health Plus.

Info yang lengkap untuk CoQ ni boleh baca di:
CoQ Health Plus dari SHAKLEE

Bagaimana mendapatkan Set Kesihatan lelaki ini?


Satu set hanya berharga RM318.75 dan tahan selama 2 hingga 4 bulan!


Selain daripada set ini, para lelaki gagah di luar sana juga boleh try satu lg produk iaitu Vivix yang sangat ohsem.

Cuba tgk video di bawah ini. Kisa seorang lelaki yang liat sangat nk makan ubat dan apa yang terjadi kepadanya.. jeng jeng jeng





Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian produk, sila hubungi saya dengan menghantar email ke salwamohdsaleh@gmail.com atau SMS di talian 019 - 555 8027

Boleh juga ke FB kami di salwasalehdotcom


Love,




























Terdapat pelbagai keistimewaan jika anda menjadi ahli Shaklee. Klik sini utk mendaftar pada hari ini: JOIN SHAKLEE 


Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

3 comments:

  1. Alfafa sesuai tak untuk lelaki?

    ReplyDelete
  2. eyriqazz:

    Sesuaiiii sangat!
    Bole buat detox dan mcm2 lagi

    ReplyDelete
  3. Dah berumur ni kesihatan prostat kena jaga.

    ReplyDelete