Diary WAHM M6W3: Spiderman cupcakes!

Assalamualaikum wbt

Dah seminggu pun Ramadhan
Macam mana setakat ni?
Rohani dan jasmani ok?

Hehehe

Kalau rasa lembik aje, boleh try SET BERPUASA nih
Kalau rasa tak cukup amal, boleh try RAMADHAN CHALLENGE nih

Resepi utk set puasa tu pun kami ade share di sini: RESEPI ESP & PERFORMANCE DRINK

Apapun, moga kita semua beroleh redha Allah

Semalam ade tempahan dari customer
Kawan hubby kat Hospital Serdang
Katanya nak cupcakes Spider Man
Saya ni takde la pandai benar, tapi try jugak la
Saya harap customer tu puas hati, kalau tak happy, mintak maaf sangat-sangat ye

Dalamnye ade cake perisa vanilla
Atas tu pulak topping nye krim ising
Kemudian ade patung 3D yang boleh dibasuh dan dimain semula



Ni gambar dari sudut depan


Ni gambar dari atas






Ni pulak Spiderman comel tengah nak main pinpong



Ni Spiderman nak kuatkan otot, angkat dumbbell




Kalau rasa minat nak tempah, contact la kami ye.
Selamat menyambung ibadah puasa!



Love,

Salwa

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment