Ramadhan Challenge: Mari hafal Quran

Assalamualaikum wbt

Dah masuk 2 Ramadhan hari ini.
Macam mana puasa anda semua? Ok?
Saya harap semuanya Ok dan moga Ramadhan kali ini lebih baik berbanding taun sebelum-sebelumnya

Bagi kami, tahun ni pun seronok juga
Bila bersahur, ada ESP Drink dan Performance Drink menemani
Alhamdulillah, rasa lebih bertenaga sikit
Penat tu memanglah ada, tapi tak la melepet macam selalu

Hehehe

Nak tahu tentang set berpuasa ni, boleh tgk kt sini:
SHAKLEE SET PUASA

Kalau minat, calling2 lah
Lepas ni kami sharekan resepi nak buat lagi sedap shake2 ESP dan Performance Drink tu

Oh ye,
Sempena ramadhan ni, hari tu ada dikongsi tips menghadapi Ramadhan
Pada sesiapa yang mencuba, tahniah la
Semoga dengan tips tu, kita lebih bersedia

Sekarang ni kami nak kasik cabaran pulak
Hehehe

Senang aje, cuba tgk kat bawah nih






Senang kan?
Jangan tunggu lagi, jom la cuba!
Kalau dapat hafal, dapat hadiah tau :)

Kalau tak  berjaya pun, at least kita dah cuba
Semoga Allah beri hidayah untuk kita terus cuba hafal Quran

Salam Ramadhan,

Salwa

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment