Cara dapatkan BROWNIES paling SEDAP!

Assalamualaikum wbt


Sapa tak suka desserts kan? Majoriti dan kalau dah namanya duduk Asean ni, pencuci mulut memang a must! Saya ni pun kategori suka juga lah pencuci mulut tapi agak choosy. Tak semua (actually sangat sikit) yang saya suka.

Saya lebih suka something savoury. Ntah le. Lidah dah biasa gitu. Tapi, tapi, when comes to Brownies, kalau kena gayanya memang makan tak berhenti.

I know by this time mesti orang expect akan dapat resepi brownies lah, or tips camne nk dapat brownies kedut-kedut yang confirm meletop ke.. anyways yang tu sebenarnya korang boleh Google. Contohnya Resepi Chocolate Brownies Kedut dari chef online gila famous ItaMasamManis

Cumanya nak bagitahu, kalau tak biasa bake, janganlah berharap sangat. Sob, sob, sob. Ini berdasarkan pengalaman tau. Bukan tuju kt orang lain. Hahahaha. Dulu saya pernah cerita 4 sebab resepi kita cuba tk sama dengan hasil yang sebenarnya.

So,

Utk elakkan kekecewaan tu, ape kata korang amik jalan lebih mudah, ringkas, jimat masa dan tenaga, BELI JE LA.

Saya bukan mengampu pulak utk review ni. Tapi ni memang SEDAP GILAAAAAAAAAA
Nampak tak betapa sedapnya tu?

Kene try baru tahu. Memang best dan sensasi dan kalau rasa korang akan nak beli lagi.

Paling unik nya Brownies Connoisseur  (mak aih berbelit lidah) ni, diorang ni kreatif dan innovatif. Selain packaging yang menarik (smart and minimalist gituh) diorang ade buat pakej utk mix box, utk hantaran tunang dan kawen, dan paling penting, diorang punya flavour pun cool gila. Macam-macam.. tengok je la gambar-gambar nih.

Well, well, personally saya dah rasa SEMUA (kecuali yang baru) flavour. Mengancam terangkat gitu. Cuma utk yang flavour unik unik macam Matcha tu, kalau korang suka matcha mmg ok lah. Kalau tk biasa nanti rasa pelik sikit.
Red Velvet Cheese dengan Peanut
Haaa, yang ni Double Drizzle dengan Plain dalam Mini Box

Tengok, macam-macam flavour ade!

Hantaran pun boleeeh

Yummmiehh


Double Drizzle dengan Peanut

Matcha Green Tea anyone?
Peanuuuuuuuut
Ni Mix Box kalau nak rasa 4 flavour



My personal pick a.k.a ALL TIME FAVOURITE is WALNUT . Yang second favourite Double Drizzle. I'jaaz paling suka Red Velvet Cream Cheese (cheese kan, obviosly dia akan suka). Imran dan Israa' suka yang basic. Takda apa-apa. Yang Plain. My hubby? Huh tatau nak kata dia suka apa, nampak semua dia selera!

Flavours yang ditawarkan:


  • Classic
  • Double Drizzle
  • Matcha Green Tea
  • Walnut
  • Red Velvet Cream Cheese
  • Blondie
  • Peanut Butter (NEW)
  • Rainbow Banana (NEW)
  • MixBox - A combination of 4 pieces of each Classic, Matcha Green Tea, Blondie and Red Velvet)


Harga sangat berpatutan. Range dari RM40 hingga RM58 sekotak sahaja. 

Jangan risau, delivery secara post disediakan juga...and and and, paling penting sape-sape order pakai code ni akan terima HADIAH MISTERI khas utk pembaca blog Salwasaleh aje tau..jangan memain.

Boleh pos punya. Jangan Riso..

U ols boleh belek-belek katalog or cuci mata kat IG diorang. Both Malaysia and Singapore punya kat sini:



And kalau nk beli dan dapat HADIAH MISTERI tu, boleh Whatsapp 018-2707343 dengan meletakkan code SS YUMMY sebelum nama brownies.

Contoh: SS YUMMY Red Velvet Cream Cheese

dan Whatspp 018-2707343 sekarang!

Tak menyesal, i tell u.
Okeh bai, i nk berangan makan Brownies nih.... nyum-nyum

Love,

Salwa


Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

6 comments:

  1. OItt ..sedapnya. OKlah nak try my luck. Hehehe..thanks for sharing!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seeeeeedaaaaap. Ini serius, beli la beli la. Ittadaki mas! (hahahaha)

      Delete
  2. Tazzabaq nak beli. Adoihhhh..
    Baru berazam nak cut down benda manis. Hahaaaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha..sorrrrry. Ala sekali sekala takpa aih...Demi kegembiraan sejati :p

      Delete
  3. wow.. nampak sedap nih. nak try ah. sama mcm secret recipe punya la sis.

    sis, please visit my humble and cute :) blog at www.ainazulkifli.com.

    thanks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeap, mmg sedap sangaaaat :D
      tahniah! blog aina cute dan comel!

      Delete