Bengkel BDJ#3 Di Ipoh, Perak

Assalamualaikum wbt

Alhamdulillah diberi satu lagi kesempatan untuk berkongsi sedikit ilmu yang ada kepada orang-orang Ipoh pulak. Kali ni bengkel siri Blogging Dari Jiwa (BDJ) yang ketiga lah selepas KL dan JB tempohari.


Waktu kami sampai di Ipoh, hujan lebat juga dan kemudian renyai-renyai sepanjang bengkel berlansung. Tapi yang menariknya, peserta semua walaupun sejuk dan 'nyaman' untuk tidur, takde mengantuk dan tak sempat pun nak rasa mengantuk!

Sebab memang utk setiap sesi BDJ dipenuhi dengan 'hands on' yang sangat banyak dan sentiasa memerah otak peserta untuk menghasilkan jawapan-jawapan luar biasa!

Tamat seisi di Ipoh hampir jam 2 petang. Saya bersyukur kerana pihak Shaklee Corporation di cawangan Ipoh juga berbesar hati menaja pek Collagen Shaklee Powder kepada setiap peserta dan memberi pula minuman air yang boleh dibancuh bersama Performance Drink atau Milk Shake.

Bertuah sungguh orang Ipoh!

Jika anda berminat, ikut perkembangan BDJ di blog saya ini ataupun di FB saya Salwa Mohd Saleh untuh mengetahui lokasi BDJ seterusnya

Atau boleh juga membeli E-BOOK BLOGGING DARI JIWA dengan harga diskaun hanya RM30 sahaja. 

Semoga bermanfaat!

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment