4 rahsia penting Salwa turun 20kg!

Assalamualaikum wbt

Haaaa ramai sgt nk tau kan?kan?kan?

Sampai ade yang pm waktu tgk gmbr 'model part time' tu. Hehehe. Malu pun ade. Lama dah woo tak pakai kebaya. Sebbaik yang nk kategori kebaya labuh.  Saje je test arituh

Oh, buat yang macam blur sbb tkde dalam friendlist FB saya, sebenarnya ni lah gambar yang di maksudkan...




Hmm, lepas bersalinkan anak ketiga tu mmg risau jugak. Sebab takut susah nk hilangkan lemak tambahan dan berat badan tu. Tapi tawakal lah, dah namanya emak. Macam itulah. Nak susukan anak, nak kurus, nak cantik.

Tapi tak mustahil tau!
Video saya sendiri kt bawah ni ade cerita 4 rahsia saya turun berat badan

Jom tengok!



Kurus Selepas Bersalin Sampai Turun 20kg! Wow! 


Okeh, utk memudahkan anda, saya mmg amik dua set ni selepas bersalin tempohari. Dua set yang saya maksudkan yang ade dalam video kat atas tu adalah:




Banyak kesan yang best lepas amik dua set ni. Selain berat badan turun, masih menyusukan baby sepenuhnya (alhamdulillah) dan kulit pun nampak muda remaja gituh.

Jika anda berminat, boleh dapatkan dari saya kedua-dua set ini. Harga yang tertera adalah termasuk kos pengeposan. Jika anda nak tahu bagaimana untuk dapatkan penjimatan sehingga 20% daripada harga ini, sila whatsapp saya ye






Daaa!


Love,

Salwa

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

2 comments: