Set kecantikan kulit Shaklee (Skin Care Set): Bukan sekadar kulit cantik malah untuk kulit sihat

Assalamualaikum wbt

Memiliki kulit yang halus, lembap, berseri dan tidak bermasalah adalah idaman semua orang. Tambahan pula kulit di bahagian wajah yang sangat sensitif dan sentiasa terdedah dengan sinaran cahaya matahari dan pelbagai bahan tercemar di sekeliling kita.

Cuba dengar cerita dari akak ni tentang kulit muka dia






7 tahun kot dia tunggu!

Jangan jadi mcm tu. Selesaikan sekarang juga!

Set kecantikan dan kesihatan kulit dari Shaklee mengandungi beberapa vitamin yang sangat baik utk sel-sel dan kulit kita. Vitamin tersebut adalah:

Vita C
B Complex
Vita E
ESP Drink


Setiap dari vitamin ini membantu anda untuk mendapatkan kulit yang sihat. Bagaimana?



shaklee skin care, skin care set shaklee, shaklee kesihatan kulit


Set kecantikan Shaklee ini sangat berbaloi kerana tahan sehingga 6 bulan!




KLIK BUTANG DI BAWAH UTK MEMBELI SET COMPLETE SEKARANG!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=09d37c08f7b129e96277388757530c72





KLIK BUTANG DI BAWAH UTK MEMBELI SET BASIC SEKARANG!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b922ede9c9eb9eabec1c1fecbdecb45d




Jika anda ingin membuat bayaran menggunakan Paypal atau BANK IN, SMS atau Whatsapp order ke talian 019-5558027 atau emailkan ke salwamohdsaleh@gmail.com




Love,

















Terdapat pelbagai keistimewaan jika anda menjadi ahli Shaklee. Klik sini utk mendaftar pada hari ini: JOIN SHAKLEE 



Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

2 comments:

  1. Assalamu'alaikum Wrmbth Salwa, Bestnya produk Shaklee.

    Macam macam ada. Dari kesihatan luar dan dalam badan.

    Suami isteri dan anak pun boleh pakai.

    Mazni suka set kecantikan shaklee

    Lebih lebih lagi Set Shaklee untuk kulit cantik
    Sebab kulit jadi cantik dari dalam danluar.

    Jom ramai2 guna. Makin sayang suami kat kita nanti

    Lebih lebih lagi untuk orang muda. Masa muda lebih mudah dan senang nak jaga

    ReplyDelete