Testimoni Omega Guard Shaklee

Assalamualaikum wbt

Jika dalam entri sebelum ini saya dah terangkan tentang fungsi dan info lengkap tentang Omega Guard Shaklee, kali ni saya nak kongsi pula dengan anda semua beberapa testimoni daripada pengguna Omega Guard yg sangat berpuas hati dengan hasil daripada pengambilannya.

Saya sekeluarga juga adalah pengamal Omega Guard! :D

Sebelum kita tgk testimoni orang yang berpuas hati, kita layan kejap video ni:




TESTIMONY ASTHMA







TESTIMONI HILANGKAN SELSEMA






 TESTIMONI AWET MUDA





TESTIMONI KURANGKAN KOLESTROL





TESTIMONI TANPA NEB/UBAT







TESTIMONI BEBAS ECZEMA




TESTIMONI FOOD ALLERGIES




TESTIMONI SLIMMING




TESTIMONI FOKUS BELAJAR




Maka, terbuktilah memang Omega Guard ini sangat best.


Bagaimana nak dapatkan Omega Guard?

Sebotol Omega Guard berharga hanya RM136 dan mengandungi 90 tablet. Klik butang di bawah utk beli sekarang menggunakan kad kredit atau kad debit


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=f44ee263952e65b3610b8ba51229d1f9


Jika anda tidak mempunyai kad debit atau kad kredit, pembelian secara bank in juga diterima:













Anda boleh menghubungi kami di talian 019-5558027 atau email ke salwamohdsaleh@gmail.com untuk pengesahan pembelian Omega Guard anda.



Sekian dulu, selamat mencuba!

:)

Love,




















Terdapat pelbagai keistimewaan jika anda menjadi ahli Shaklee. Klik sini utk mendaftar pada hari ini: JOIN SHAKLEE 



Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

5 comments:

  1. omega ni mak jemah suka sangat sebab kalau sembelit pun mak jemah akan bagi campur dengan mealshake..berkesan untuk dorang...

    ReplyDelete
  2. Mak Jemah Jual Vitamin:

    Itu la, saya pun suka! anak saya siap kunyah2 mcm tk heran pun dengan bau ikan tuh.. hehehe

    ReplyDelete
  3. memang terbaiklah omega ni..macam2 kelebihan ada...dah la satu keluarga pun boleh amalkan..memang berbaloi-baloi.. =)

    ReplyDelete
  4. MamaBard:

    Tu la, orang kalau dah kenal dan cuba mmg terus JATUH CHENTA gituh

    Hehehe

    ReplyDelete
  5. tq sharing testimoni

    sedang blogwalk ni wa...

    http://supplementsaya.blogspot.com/2015/07/omega-atau-minyak-ikan-adakah-ia.html

    ReplyDelete