Best sangat ke Omega Guard?

Assalamualaikum

Entri kali ini saje nak kasi cucuk sikit. Memandangkan saya kini seorang WAHM, makanya entri kene la ade jugak cerita pasal business dan diselang selikan dengan cerita-cerita kehidupan yang lain. Betul tak?


Hehehe

Well, well

Mungkin ramai dah tau pasal khasiat Omega. Ade omega 1 lah, omega 2 lah, omega 3 lah. Sampai telur pun ade Omega. Ape, best sangat ke Omega ni?

Layan video ni jap:






Untuk menjawab persoalan ini secara ringkas, mari kita lihat gambar dibawah ini ya


Omega Guard, Omega Guard Shaklee, Shaklee Omega Guard, Supplement kanak-kanak, kids supplement, vitamin untuk kanak-kanak, COD Putrajaya, COD Desa Pinggiran Putra, COD Bandar BAru Bangi, COD Equine Park


Ini baru secara ringkasan, pun dah tertarik kan?

Suami dan saya pun dulu hanya ingin mencuba Omega Guard ini. Namun setelah merasai khasiatnya, beliau terus mengambil Omega Guard ini sehingga ke hari ini. Anak saya pun suka ambil Omega juga

Jadi, ape sebenarnya yang ade dalam Omega ni? 

Produk Omega Guard dari Shaklee ini mengandungi Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) yang merupakan asid lemak yang ditemui dalam ikan laut dalam. Haa, kenapa ikan laut dalam? 


Kerana ikan dari sini mengandungi asid lemak tidak tepu yang sangat tinggi iaitu EPA dan HDA.

Dan apa kepentingan kita untuk mengambil Omega?

EPA dan HDA dalam Omega boleh merendahkan lemak dalam darah, menurunkan pengumpulan platlet darah dan melambatkan pembentukan thrombus, merawat penyakit lelah dan alahan kulit dengan berkesan

Ini semua juga dapat membantu untuk mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang boleh diperolehi dengan mengambil Omega Guard.

Apa best nya Omega Guard Shaklee?

Setiap hidangan Omega Guard (satu kapsul lah) mengandungi 1000mg asid lemak Omega 3 termasuklah khasiat yang disebutkan diatas.

Siapa yang elok amik Omega Guard ni?

Oh, raaaamaaai org patut ambil. Cuba tgk kt bawah ni:









Untuk mendapatkan testimoni lengkap daripada pengguna Omega Guard, sila klik di link berikut:

TESTIMONI OMEGA GUARD SHAKLEE

Maka, terbuktilah memang Omega Guard ini sangat best.

Sebotol Omega Guard berharga hanya RM136 dan mengandungi 90 tablet. Klik butang di bawah utk beli sekarang menggunakan kad kredit atau kad debit


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=f44ee263952e65b3610b8ba51229d1f9



Jika anda tidak mempunyai kad debit atau kad kredit, pembelian secara bank in juga diterima:













Anda boleh menghubungi kami di talian 019-5558027 atau email ke salwamohdsaleh@gmail.com untuk pengesahan pembelian Omega Guard anda.



Sekian dulu, selamat mencuba!

:)

Love,




















Terdapat pelbagai keistimewaan jika anda menjadi ahli Shaklee. Klik sini utk mendaftar pada hari ini: JOIN SHAKLEE 

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment