Salwa di FB Live untuk eUsahawan MY!

Assalamualaikum wbt


Fuhhh, what a day!
15 November 2018. Gigih drive ke Bangsar tengah-tengah orang nak keluar lunch tu kan. Sebab kena be there at Co Working Space by 2pm. After drop Iyaad kt umah Kak Mimie, terus pecut. 

Sampai-sampai di sambut dengan bus eUsahawan. Menariknya! Walaupun dah tiga tahun buat, ni la first time nampak bus eU. Hahahaha. Lepas tu dengar taklimat ringkas from producer DBilique then tunggu pukul 3 untuk Live.

Tengah membebel bebel bebel Hahahahahahaha
Dengan sebahagian watak-watak penting yang menjayakan sesi LIVE nih

Alhamdulillah dapat buat dengan baik. Lega sangat. Bila kita yang tak berapa nak biasa atas pentas ni gabung pulak dengan 4 orang artis yang semua terer bercakap, cuak la jugak kan..But they were all sangat nice tau. Sempat jugak lak beri senaskah dua buku Drama Wonder Emak dan terus ajak posing kan. Hahahahahaha

Wonder Emak rocks!!!
Apapun terima kasih eUsahawan atas banyak kenangan manis yang tercipta dan salah satunya yang live semalam lah.


Kepada yang terlepas sesi LIVE di page FB eUsahawan semalam, boleh tonton sesi saya bersama FBi, Fafau, Nana dan Haze di sini:

Ada banyak tips utk komunikasi di sosial media as buyer dan seller yang saya kongsikan semalam.
Kejadian ketika LIVE. Ni session 2

Ni lah busnya, comel kan? 
Oh ye, ramai tanya macam mana nak buat ecommerce punya web. 
Then camne pulak nak link kan ke Fb supaya senang nk buat iklan?

Jika berminat untuk tahu lebih banyak tips, sila hadir saya punya special 100% HANDS ON workshop 8 dec ni untuk membina laman ecommerce dan membuat FB Ads, hubungi Ms Yati dengan click link berikut:
Okeh?

See you!

Love,
Salwa

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment