Rebut peluang mendapat GERAN PERNIAGAAN dari MATRADE!!

Assalamualaikum wbt

Ini serious. Bukan scam
Anda berpeluang untuk mendapat geran perniagaan sebanyak RM5000!

Kenapa saya begitu yakin? Sebab saya telah hadir taklimat ini dan sebab saya sendiri pun dah apply untuk  produk  Baby Keme saya!

Bagi saya senang je. Apply je. Dapat tak dapat lain cerita. Bukan calang-calang program ni. Kita pun tatau entah entah kita share ni, ada org dpt; asbabnya kita yang share. Haaaa kan?



Update: Since ada yang tanya, kat link tu nanti kod 007 james bond tu biar je la. Mana tau bertuah? Hahhaa




MATRADE, matrade malaysia, geran matrade, matrade grant, matrade convention, matrade event, matrade expo, geran perniagaan, geran perniagaan 2018, geran perniagaan mara, geran perniagaan punb, geran perniagaan selangor, geran perniagaan oku, business grant, business grant for woman, business grant malaysia, cara memohon geran perniagaan

************************************


PROGRAM RENTAS SEMPADAN DAN PEMASARAN DIGITAL


MATRADE x AVANA x FACEBOOK

Dengan kerjasama MATRADE, AVANA dan Facebook, program rentas sempadan ini merupakan program latihan dan bimbingan platform e-commerce yang lengkap untuk usahawan-usahawan di Malaysia.

Menerusi program ini, anda akan dapat:

1) Latihan dan bimbingan daripada tenaga pengajar yang dilatih oleh Facebook.

2) Bimbingan dan sokongan daripada tenaga pengajar selama 3 bulan.

3) Bantuan platform e-dagang yang lengkap dengan laman web yg disertakan dengan:

• Sistem pembayaran online.
• Integrasi dengan syarikat kurier dalam dan luar negara.
• Pengurusan stok.
• Rekod jualan dan pelanggan.
• Pemasaran digital untuk rentas sempadan.
• Serta pelbagai lagi bentuk bantuan disediakan dibawah program eTrade MATRADE.

Geran RM5,000 disediakan oleh MATRADE bagi usahawan-usahawan yang layak.

Tunggu apa lagi?

Jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk mengembangkan perniagaan anda secara e-dagang ke peringkat global dengan AVANA!

Klik untuk maklumat lanjut dan daftar di sini :
bit.ly/PendaftaranGeranMATRADE

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment