PBS#2 di Nasi Lemak Kopi O (NLKO)!

Assalamualaikum wbt

18 Disember lalu, kami team PBS sangat terharu dengan jemputan daripada penerbit NLKO untuk kami bersiaran secara lansung di Sri Pentas.

Abu Talib, Farkhur, SALWA chomey & Fizo
Ini adalah mengisi slot utk CSR yang akan ke udara setiap minggu. Jadi, saya sebagai wakil team PBS bersiap seawal pagi untuk ke sana. Mujurlah memang hujung minggu jadi perjalanan saya lancar.

Saya ingatkan studio yang sama dengan MHI tempohari. Rupanya saya tunggu di ruangan yang salah. Walaupun saya tiba awal, dah last minute sebelum live baru saya dipanggil dan tak sempat pun nak touch up sangat. So kira ni natural look sikit lah, hahahah

Apapun, pengalaman menarik dan tentunya membantu PBS untuk mendapatkan sumbangan dan sokongan. 

Terima kasih NLKO!
Ni gambar waktu sampai. Parking sebelah kete Fizo sebab sampai serentak

Di interview oleh Fakhrul

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment