Motivasi dari filem Kungfu Panda 3

Assalamualaikum wbt

Saya memang peminat cerita KungFu Panda. Dari mula sampai la sekarang yang dah masuk nombor 3 ni. Sebab saya rasa selain pengajaran yang banyak, added value dalam cerita-ceritanya adalah kata-kata motivasi dan quotes yang sangat best.

Sesuai dengan karakter pulak tu dan sentiasa fit dalam situasi apa sekalipun.

Kebetulan minggu ni saya memang kurang idea kerana busy yang sangat berganda. Pagi ni waktu lipat kain saya decide nk tengok cerita ni untuk menghappy kan diri.

Pilihan yang tepat!

Tak sia-sia. Saya pun happy dan ade banyak idea. So, saya nak kongsikan antara kata-kata yang best daripada filem ni dan saya harap anda juga termotivasi!








Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment