Imran dan I'jaaz masak Tomyum Ayam

Assalamualaikum wbt
Dah lama juga sebenarnya diorang ni tak masak. Then lately ni the boys requested nak masak and emak punya tgn pun masih sakit so request granted.

Menu: tomyum ayam

Pelajaran baru kali ni adalah belajar ketuk serai, how to operate a chopper dan potong ayam. Nampaknya ok la. Cuma part nk masukkan paste tomyum tu diorang takut-takut sikit sebab panas katanya.

Tapi hasil nya tetaplah lulus
Waktu makan dua2 puji diri sendiri...
"Eeemmmmm sedaaaaaapnyaaaaa"...Hahahahahaha
Apa-apa lah
Emak sakit tangan so tk dapat taip panjang-panjang...

Lepas ni ape plak nk suruh diorang masak
Hmmmm


Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

4 comments:

  1. Good job mom and sons! Seronok sangat tengok derang happy masak sama-sama. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn..mcm bonding time minus the sepah lah hahaha

      Delete
  2. Apa yang bermain dalam fikiran acik..di manakah Israa' sewaktu kejadian..sebab, kalaulah Farhan...mesti mengamuk nak buat jugak sama macam abang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia mandor paling berjaya dan berperwatakan. memerhati penuh khusyuk

      Delete