Promosi GILA-GILA Shaklee Oktober 2015

Asssalamualaikum wbt

Memang tak boleh dipercayai! Tapi itulah yang terjadi. Promosi bulan Oktober ni sangat dasyat! Ada clearance sale, ada promosi 5% discount dan ada juga promosi beli 6 percuma 1!

Paling hot adalah promosi clearance Vitamin E yang juga dikenali sebagai vitamin Cinta. Kenapa dipanggil vitamin cinta? Baca kat sini ye: Vitamin Cinta Shaklee



Best kan?

Oh ye, selain tu ada juga promosi lain. Di bawah ni promosi untuk Beli DUA DAPAT 5%




GLA ni sangat baik untuk wanita terutamanya. Boleh baca di sini: KELEBIHAN GLA



Omega pula sangat baik untuk semua peringkat umur termasuk kanak-kanak. Bagus untuk bina imun, jadi lebih fokus, bantu stabilkan paras darah dan gula.

Info lebih lanjut di sini: Best sangat ke omega guard?



Bagaimana nak beli?

Sangat mudah!

Jika anda ingin membuat pembelian sila whatsapp/sms kami di talian 019-5558027 atau emailkan sebarang pertanyaan ke salwamohdsaleh@gmail.com

Setiap pembelian bersama salwasaleh.com anda akan layak menerima:
  1. Jadual pengambilan
  2. Cara pengambilan terbaik
  3. Tips utk kurangkan paras kolestrol (utk Omega Guard)
  4. Tips utk membuat masker Vita E (Vita E)

Semua diatas adalah esklusif untuk pelanggan salwasaleh.com sahaja!

Hubungi kami segera!

Love,

Salwa

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment