Promosi Shaklee Julai - Vivix

Assalamualaikum wbt

Wah, berita paling baik utk bulan JULAI 2015.
Promosi sangat ohsem utk siapa yang nk dapat duit raya dan berjimat hingga 3 angka!

Apa produknya?

Tentulah VIVIX

Semua orang pun berebut nak

Tak percaya? Video ni boleh buktikan.. hehehe




Jadi ape yang hebat sangat pasal Vivix ni?



Vivix seperti gambar di atas tu adalah produk yang hasil dari revolusi terbaru dalam bidang supplement dan pemakanan polifenol.
Eyh, ape polifenol tu?

Polifenol ni adalah satu group fitokimia yang ada sebatian tanaman. Tanaman ni special sebab ade khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan yang semulajadi. Awet muda gitu!



Apa ada dalam Vivix?

Campuran unik. Memang sangat unix sebab 100% semulajadi dan dari botani. Ada 4 bahan utama seperti rajah dekat bawah ni iaitu Polygonum Cuspidatum, Anggaur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu. Semua bahan ni adalah sangat kaya dengan polifenol!


Keistimewaan Vivix?

Jika anda dah makan Vvix, tak perlu ambil supplemen lain (bukan tk boleh, cuma tak perlu) kerana Vivix ni dah cukup power dan bagus utk baiki sel, hapuskan apa-apa radikal bebas yang ada dalam tubuh kita dan paling best, boleh memperbaiki DNA.





Apa khasiat Vivix?

Sangat banyak. Dengan memperbaiki sel dan DNA, Vivix berupaya mencegah banyak penyakit kronik dan kritikal. Jom tengok gambar dibawah















Vivix utk siapa?

Semua orang dewasa berumur 12 tahun ke atas boleh ambil. Tapi tak disarankan untuk wanita hamil sebab kandungan anti-oksidan yang sangat tinggi.

Sesiapa yang terutamanya mempunyai masalah-masalah seperti di atas boleh lah ambil secara konsisten ya.



Bagaimana Vivix berfungsi?

Ada 4 cara Vivix bertindak dengan efektif:



1. Dengan mempertahankan sel (Cell defense)


vivix shaklee cell defense









2. Dengan memberi tenaga kepada sel (cell energy)

shaklee vivix cell energy








3. Dengan memperbaiki sel (cell repair)



shaklee  vivix cell repair









4. Dengan meningkatkan prestasi sel (cell performance)

vivix shaklee cell performance











Testimoni Shaklee

Sila ke link berikut untuk melihat pelbagai testimoni daripada pengguna Vivix Shaklee yang sangat berpuas hati dengan produk ini.

Himpunan testimoni Vivix Shaklee



Cara penyimpanan Vivix?

Simpan didalam peti sejuk selepas dibuka . Sebelum dibuka pun elok simpan dalam peti sejuk atau simpan di tempat sejuk tanpa pendedahan kepada cahaya matahari kerana bahannya yg semulajadi dan perlukan suhu dingin utk kekal lebih lama.



Testimoni yg superb


Tengok lah video di bawah ni. 

Encik Hazrin, seorang perokok tegar ni siap rasa payau dan pening-pening kalau terhidu bau asap rokok setelah amik Vivix



Sila ke link berikut untuk melihat pelbagai testimoni daripada pengguna Vivix Shaklee yang sangat berpuas hati dengan produk ini. Himpunan testimoni Vivix Shaklee

Ok, dh cukup kot kita cerita pasal Vivix

So, berapa harganya?

Sebotol Vivix berharga RM503.50

Itu kalau anda beli sebotol
Tapi! Sempena promosi JULY 2015, jika anda beli 2 botol Vivix, anda akan dapat - Free membership seumur bernilai RM68.90 - Discount serta merta bernilai RM241.68 - Rebat tunai pada bulan Ogos sebanyak RM38.26 dan sebotol Multivitamin berharga RM94.08!

Berapa jumlah penjimatan jika beli 2 botol?
RM442.92!

TAPI TUNGGU

Bila anda menjadi ahli dgn kami, anda berpeluang mendapat satu lagi keistimewaan dgn penjimatan sebanyak RMxxx!

Jangan tunggu lagi, peluang hanya pada bulan ini sahaja. Beli sekarang. SMS kami di talian 019-5558027 utk mengetahui info lebih lanjut

Bayaran menggunakan kad kredit, kad debit dan bank in diterima







Ingat, ianya hanya ada pada bulan JULAI 2015 sahaja. Cepat-cepat, jangan terlambat!

Love,















Klik sini utk mendaftar pada hari ini: JOIN SHAKLEE 

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

1 comment: