Jika anda rasa GIVE UP, sila baca tentang 7 org ternama ini

Assalamualaikum wbt

Semua orang ada naik dan turun nya
macam roda gituh

Kejap kita kt atas, kejap kita kt bawah
of course rasa sangat susah bila time kt bawah tu
apa sahaja yang dibuat, tak jadi aje

Tak kisah lah dalam bidang pelajaran ke, dalam bisnes ke, company orang/sendiri ke
Unless kalau semulajadi dilahirkan sebagai anak sultan Brunei kannnn

Well,

Sebagai motivasi bersama, mereka yang berjaya tu sebenarnya telah menempuh pelbagai kegagalan
dh jatuh bgn terduduk byk kali sangat sampai tak ingat dh

7 orang ternama ni antara di kalangan orang-orang yg terkenal, berjaya dan mempunyai empayar sendiri, namun tidak ramai yang tahu kisah mereka. Saya jumpa cerita ini dari Business Insider India

Kita tak nampak part yg susah
kita nampak yang senang je
Jadi mcm tu jugak la life kita 
Boleh jadi susah sekarang, harapnya senang kemudian

Yang penting, bak trending hastag sekarang;

#kipidap
#dongibab











Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

2 comments:

  1. Wow.. baru tahu tokey Alibaba tu si Jack Ma yang pernah di reject. Hebat kan?
    Subhanallah.. very inspiring. TQ salwa

    - Zaleha Awaluddin -

    ReplyDelete