Promosi Shaklee Januari 2015 : Triple combo hebat!

Asaslamualaikum wbt

Bulan Januari 2015 permulaan yang gempak utk semua warga Shaklee

Kenapa?

Mula-mula dapat berita Cinch Tea Mix dah ada balik dalam pasaran
Kemudian dapat berita Vita-Lea for CHildren pun dah ada balik

Siap improvised formula lagi

Wah wah wah

Tak cukup dengan khabar gembira tu, dapat lagi berita paling best


TRIPLE PROMO yo!!!

promosi shaklee januari 2015, shaklee promotion, shaklee promotion january 2015, promosi shaklee, shaklee promotion 2015, shaklee discounts, diskaun produk shaklee


Memang rugi tak rembat sekarang
Sebabnya nanti kita tatau lah kan harga lepas GST mcm mana...hmmm

Jadi, baiklah amik sekarang

If u ols nak info pasal 3 items ni boleh la klik di link-link berikut untuk maklumat yang lanjut dan info yg sarat Fakta!

VIVIX: Info terbaik dan terhebat!

ALFAFA: Kenapa anda perlu amik Alfafa Shaklee?

VITA LEA FOR CHILDREN: Yang ni belum tulis entri lagi. Hahaha

Anyways,

boleh whatsapp/sms/telegram saya di 019-5558027
Cepat tau!

Love,

Salwa


Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment