Boleh tolong saya menang iPhone6 tak?

Assalamualaikum wbt

Ni bukan spam
Bukan jugak cerita dongeng rekaan saya
Apatah lagi hikayat penglipur lara

Straigh to the point

Leader saya buat contest
Semua yang dlm group iReach boleh join contest ni
(actually bagus la utk marketing contest ni tau)

Hadiahnya?

of course la iPHONE 6 tu kan..yang saya nak sangat tu kan



Camne u ols boleh tlg saya?

Senang aje. Klik mana-mana video kt bawah ni dan dengar je kisah mereka. Tak lama pun, semua video less than 2 minutes

KISAH DAPAT KULIT CANTIK



KISAH SUSUKAN ANAK PRE MATURED



KISAH ANAK SELALU SAKIT KAT NURSERY



KISAH MAK YANG NAK SUSU BANYAK



kalau u ols play semua lg baik

Kalau nak tanya apa-apa pun boleh sangat.
Semua set yang ade dalam video ni saya ade jual
Message aje saya 019-5558027 ye.

Setiap pembelian kita kasik cara pengambilan yang terbaik punye...jeng jeng jeng 

eh btw,

Kalau nak menang calendar personal dari saya, boleh join contest ni:

MENANG PERSONALISED CALENDAR

deal?

Love u all!

Salwa

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment