Menang Personalised Calendar 2015: Hanya jawab 5 soalan mudah

Assalamualaikum warah matullah

Buat julung-julung kalinya salwasaleh.com nk bagi hadiah best kepada semua pengunjung setia blog kami. Bukan 1 tau tapi 2 hadiah istimewa sangat!

Tak perlu nak beli apa-apa pun dari kami
Tak perlu juga nak pecah kepala memikirkan jawapan
Soalan yang kami bagi ni kanak-kanak sekolah rendah pun boleh jawap

Serius!

Kita tengok dulu hadiahnya nak?


1st PRIZE: 1 UNIT PERSONALISED WALL CALENDAR BERNILAI RM197



























2nd PRIZE: 1 UNIT PERSONALISED DESK CALENDAR BERNILAI RM177



Hadiah ini termasuk personalised calendar, designing cost and shipping cost.
Pemenang hanya perlu provide gambar sahaja.
Best kan?

Jadi, apa anda perlu buat?


Mudah sahaja. Jawap 5 soalan senang gila di bawah ini:


Soalan 1:
Namakan tiga hashtags (3) yang terdapat di dalam video di bawah




Soalan 2: 
Apa yang anda paling suka tentang salwasaleh.com?

Soalan 3: 
Pada minit dan saat ke berapakah Puan Slyvia Yong menyebut ayat "Dan inilah Shakee Effect saya"?




Soalan 4: 
Berikan cadangan penambahbaikan (improvement) yang boleh dilakukan salwasaleh.com contoh dari sudut entri, design blog dan lain-lain.

Soalan 5: 
Apakah yang terjadi kepada followers blog Puan Dilla Jalil?





Mudah bukan?
Siap bagi hint jawapan lagi

5 SYARAT PENYERTAAN

1. Peraduan bermula dari 4 Disember 2014 hingga 31 Disember 2014
2. Wajib tonton ketiga-tiga video untuk jawapan tepat dan jawap semua 5 soalan di atas
3. Share link peraduan ini di wall anda. Printscreen/Screenshot kan sebagai bukti
4. Peraduan terbuka kepada semua individu kecuali ahli (dan pasangan) group iReach
5. Jawapan dan bukti 'share di FB' mesti di emailkan kepada salwamohdsaleh@gmail.com dengan tajuk 'PERADUAN CALENDAR'

Pemenang akan dipilih berdasarkan ketepatan dan kekreatifan jawapan.


5 soalan
5 syarat

senang nya!

Pemenang-pemenang diumumkan dengan di tepek kan di post kami yang akan datang dan akan kami hubungi melalui email.

Jangan tunggu lagi,
jom cuba!


I love u ols

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment