Testimoni terbaik dari pelanggan setelah menggunakan GLA Complex

Assalamualaikum wbt

Sebelum ini saya pernah berkongsi dengan anda semua tentang kebaikan GLA Complex dari Shaklee. Kelebihan GLA Complex ini sangat banyak terutamanya untuk kaum wanita. GLA Complex Shaklee dirumus khas dengan kombinasi istimewa minyak dari borage yang mengandungi GLA, LA, minyak bunga matahari dan vitamin E.


GLA Shaklee, GLA Complex Shaklee, GLA, GLA supplement, vitamin GLA

Ramai juga yang sedikit keliru tentang fungsi GLA complex dan Evening Primerose Oil (EPO). Hal ini juga telah saya terangkan dalam entri sebelum ini dan boleh dibaca di link berikut: PERBEZAAN GLA SHAKLEE DAN EPOBersempena promosi bulan Ogos 2014, Shaklee telah memlancarkan promosi Beli 6 Percuma 1 GLA COMPLEX seperti yang tertera di poster ini:

Kepada yang baru ingin mencuba GLA Complex, suka utk saya kongsikan dengan anda semua beberapa testimoni dari pelanggan kami yang puas hati dengan GLA Complex. Diingatkan, produk ini bukanlah bertujuan mendiagnos, merawat atau menyembuhkan. Ianya hanyalah sebagai ikthiar dan Allah jugalah yang memberikan kesembuhan :)Testimoni 1: Hamil  
Testimoni 2: Mengurangkan sakit senggugut


Testimoni 3: Mengurangkan paras gula utk pesakit DiabetisTestimoni 4: Mengurangkan simptom PMSBagaimana mendapatkan GLA Complex Shaklee?

Setiap botol GLA Complex Shaklee mengandungi 60 kapsul dan berharga hanya RM91.25 
Klik butang dibawah utk pembelian sekarang!


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=e7a4012739e3665c560ad8026e4913f5


Jika anda ingin membuat pembayaran melalui Bank in, sila bank in ke akaun Maybank 158060573304 (Salwa Mohd Saleh) dan hantarkan maklumat penghantaran ke talian 019-5558027 atau emailkan  ke salwamohdsaleh@gmail.com

Selamat mencuba!
Love,No comments:

Post a Comment

Instagram