Dapatkan BMI ideal dan sihat dengan Set tambah berat Shaklee


Assalamualaikum wbt

Bukan semua orang nak kurus, ade juga orang yang sentiasa kurus sehingga jadi kurang sihat berbanding yang sepatutnya. Body Mass Index (BMI) pun di bawah garisan yang perlu.

Kurus juga haruslah sihat dan seiring dengan keperluan aktiviti kita. Jika anda merasakan anda sangat kurus sehingga mengganggu aktiviti harian dan kerap sakit, inilah masa yang sangat sesuai untuk anda mencuba SET TAMBAH BERAT BADAN dari Shaklee ini.

Set ini merupakan rangkaian 3 supplements (makanan tambahan) yang di cadangkan untuk membantu anda menambah berat badan dengan sihat .

3 supplement yang di cadangkan adalah seperti berikut:


Vitalea Iron Formula - Multivitamin yang berfungsi melengkapkan nutrisi yang kurang akibat pengambilan diet yang tidak seimbang. Vita Lea juga memberi tenaga segera ke dalam tubuh badan disamping membantu meningkatkan stimulasi metabolisma dan membanu pertumbuhan sel baru.

Vitamin B complex - mengandungi 8 jenis vitamin B yang membantu menghasilkan tenaga dan berperanan untuk meransang pertumbuhan terutamanya kepada kanak-kanak. Membantu menambahkan selera makan.

Meal Shakes - Meal Shakes Shaklee memebekalkan sekurang-kurangnya 35% nilai harian (DAily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan tubuh. Meal Shake Shakle emengandungi protein yang rendah lemak, rendag galsemik dan diperbuat daripada SOya Non-GMO yang membantu menaikkan selera makan dan menambahkan berat badan disamping membina otot tubuh.Suka untuk saya kongsikan dengan anda testimoni dari rakan saya yang mencuba set ini. Hasilnya begitu pantas (mengikut metabolisma individu) dan berkesan!Bagaimana untuk  mendapatkan set ini?


Mudah!

Hanya perlu tekan button di bawah ini untuk pembelian dengan menggunakan debit card atau credit card.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=d9511037d3a058e1fc0b56e0d86f8ffe
Sekiranya anda ingin mendapatkan set ini dengan pembayaran melalui Paypal atau Maybank, sila bank in ke Maybank 158060573304 (Salwa Mohd Saleh) dan emailkan bukti pembayaran ke salwamohdsaleh@gmail.com

Satu set lengkap hanya berharga RM256.25 dengan kos penghantaran sebanyak RM10. Jika anda ingin mencuba dengan limited budget, boleh dapatkan Meal Shake dan B Complex sahaja dengan harga RM167.50 dan kos penghantaran RM10.


Kelebihan membeli dengan kami?

Setiap pembelian set ini dengan salwasaleh.com dan rangkaian Group Ohsem melayakkan anda menerima:  • Konsultasi percuma
  • Cara pengambilan terbaik percuma
  • Jadual vitamin harian percuma
  • Contoh MEAL PLAN untuk menaikkan berat badan dengan percuma


Jika anda telah membeli produk ini namun tidak mendapat sebarang panduan, kami menawarkan kesemua khidmat di atas dengan bayaran sebanyak RM30.


Semoga berjaya menambahkan berat badan anda!

Love,


No comments:

Post a Comment

Instagram