Charity Sale: Tasbih Palestin


Assalamualaikum wbt

Sejujurnya saya sangat lah sibuk beberapa hari ini. Sehinggakan rumput dilaman rumah yang Imran kata 'hutan' tu pun masih belum dapat disudahkan. Terlalu banyak aktiviti nak diselesaikan. Apapun, mungkin dalam seminggu dua lagi akan reda sikit.

Anyways,

Mungkin dah ramai perasan yang salwasaleh.com ada menjual tasbih yang kami namakan sebagai Tasbih Taqwa. Kalau nak tengok apa siri-siri tasbih yang ada, boleh la jenguk dekat link yang ada dilaman ini.

Kali ini kami nak perkenalkan siri terbaru.
Kebaikannya dapat dikongsi bersama. Betul
Anda dapat manfaat, kami pun dapat.

Memperkenalkan, tasbih terbaru kami, Tasbih Palestin!!



Tasbih ini diinspirasikan dari warna-warna yang terdapat didalam bendera negara Palestin.
Setiap utas tasbih mempunyai 33 biji mutiara sintetik beserta gegelung berlian (berlian tipu of course) yang memisahkan setiap bahagian/warna tasbih.





Lebih menarik, setiap tasbih didatangkan dengan glass jar yang sangat comel dan praktikal. Kenapa kami kata praktikal? Sebab glass jar anda boleh gunakan letak gula-gula, herba, garam, kunyit, jintan manis, lada hitam dan sebagainya.

Menarik kan?




Oh, bukan setakat itu juga. Ada lagi!
Setiap pembelian 5 utas tasbih ke atas, anda layak mendapat 1 badge Palestin Limited Edition salwasaleh.com secara PERCUMA!!

Wow!





Jadi, jangan tunggu lagi.

Dengan pembelian, anda dapat mengunakan untuk kebaikan dan dapat juga menderma


Order kini dibuka untuk penghantaran batch pertama yang dijadualkan pada hari Jumaat, 22 Februari 2013.

Tempahlah sekarang!

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment