Bengkel ONLINE MARKETING GEMPAK di Skudai!


Bengkel ONLINE MARKETING GEMPAK

Buat dan Praktis Terus!

Baru nak mula meniaga?
Tak tahu macam mana nak buat iklan?
Post gambar, tak ada orang like?
Macam mana nak buat Insta Story?
Betul ke ada cara mudah close sale di Whatsapp?
Jangan berfikir panjang lagi!
Daftar segera untuk bengkel hands on pada 13 Oktober ini!


Apa yang anda akan pelajari dalam Bengkel OMG?


1. Kenali siapa pelanggan sasaran
Belajar meniaga dengan ada tujuan untuk siapa produk diwujudkan. Bukan sesuka hati iklankan!

2. 7P dalam marketing yang tak ramai peniaga tahu!
Kenapa la tak laku-laku bila kita buat iklan? Oh, rupanya salah pakai strategi. Belajar kenali 7P

3. Copywriting Power
Dah tahu pelanggan tapi tak reti menulis iklan. Macam mana targeted prospek nak beli kalau iklan pun tak sepenuh hati nak suruh orang beli?

4. Facebook for Business
Ye ke susah nak dapat like dekat FB? Macam mana nak buat ni?

5. Instagram for Business
Gambar tak cantik? Insta story pun tatau nak pakai buat apa? Isykk..rugi!!!

6.Whatsapp Marketing
Ye ke ada cara mudah bagi customer lebih suka nak beli dgn kita di whatsapp?

🔥BONUS🔥

Belajar cara guna Google Trend dan faham maksud keywords dan queries. Coach Salwa adalah Certified Google Marketer dan berpengalaman luas dalam bidang ni!

📕📕 BONUS EXTRA📕📕


Dua buah ebook dengan nilai RM50 menanti anda!Akan diberikan kepada yang hadir Bengkel OMG sahaja.

Yuran kebijaksanaan Bengkel OMG?

Hanya RM30 dan lunch disediakan! Ya, lepas ni takkan dapat harga ini lagi!

Tak sabar? Apa nak buat?

Daftar sekarang juga.
Tekan link berikut - DAFTAR BENGKEL OMG!

Details Bengkel OMG?

13 Oktober 2018
9- 5 ptg
Sinaran Ilmu Centre, No 51, Jalan Besi, Taman Sri Putri, Skudai

Profile Trainer Bengkel OMG!


COACH SALWA
Certified Master Trainer Online Marketing
Certified Google Marketer
National Facebook Crossborder Trainer
VEST Business Coach

Berpengalaman luas sebagai pengajar, jurulatih dan penulis buku dalam bidang pemasaran digital. Telah melatih ribuan usahawan dan bekerjasama dengan pelbagai agensi dalam bidang pemasaran.



Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment