Free Carta Makanan Bayi 6 bulan ke atas!

Assalamualaikum wbt

Hari ni di hari Jumaat yang berkah, saya nak berikan hadiah untuk follower setia blog saya. Haaaa, apekah hadiahnya?

Hahahah, tengok tajuk pun dah boleh tahu kan?

Ni nak tayang sikit carta makanan bayi 6 bulan versi baby Iyaad punya!


makanan bayi, carta makanan bayi, carta makanan bayi 6 bulan, carta makanan bayi 7 bulan, panduan makanan bayi 6 bulan, makanan bayi 6 bulan, makanan bayi 7 bulan, makanan bayi 8 bulan, carta makanan bayi, carta makanan bayi untuk 7 bulan, jadual makanan bayi, tips makanan bayi 6 bulan, cara buat makanan bayi, panduan makanan bayi mengikut umur, panduan makanan bayi 6 bulan


Lawa kan?
Menariknya ada 3 warna saya buat.
Ye, saya nak bagi percuma sahaja. You all boleh download dan edit sendiri ya.

Carta Makanan Warna Hijau
Carta Makanan Warna Biru
Carta Makanan Warna Pink

Kalau tak reti edit, jangan risau. Boleh whatsapp Cik Ila di 017-6527813 atau emailkan di sailamohdsaleh@gmail.com dan minta dia editkan gambar dan letakkan nama dengan bayaran hanya RM5 sahaja. Dan versi itu akan jadi lebih jelas untuk print dan tepek di peti ais anda.

Senang?

Boleh sebarkan pada orang ramai link post ini ya

Love,

Salwa
#EmakAnak4

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment