Salwa DIY di PPAS, Shah Alam

Assalamualaikum wbt

Alhamdulillah selesai demo DIY activities dan sharing session di PPAS (Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor) yang terletak di Shah Alam.
Kepada yg belum pernah datang sini, mesti kagum macam saya. Best betul tempat kanak-kanak dia. Lain dari yang lain. Saya first time jumpa library gini. Elok bebeno la buat konsep gini. Siap ada pokok tu! (walaupun tiruan)

Very kids friendly. Rasanya mmg nk bawa dan daftarkan anak-anak saya jadi ahli. Ce try dtg sekali. Mesti rasa nak datang lagi. Kudos to PPAS!
Thanks Deenprints sudi organise. Thanks kawan-kawan, Raha Mohd Iskak dan Zaleha Mohiddin yang ada juga tadi. Anak-anak ni sangat semangat dan nak cuba semua perkara tapi masa dan peralatan tak mengizinkan. Dah namanya demo..huhuhu. Takpe nanti datang workshop acik ye.

Oh gambar ni Raha yang snap. Time ni sesi DIY dah habis, ni parenting talk sekejap

Btw..walaupun tak sehat, saya buang tebiat pakai bawal pucci. Ikut trend la sangat kan kengkonon. Not bad la jugak actually. Yg ni mid range punya. So tkde la licin and still senang dibentuk.

Saila Saleh jual sehelai RM25. Kalau nk premium ala-ala Aria** pun ada. Yg tu RM50 sehelai tp saya tkde bajet. Pakai yg ni pun ok je kot hahahahhha. Dengarnya if ade yg nak beli dia nk bg discount. Just whatsapp dua or pm ye. Ckp I WANT PUCCI. Nanti dpt la discount.
Okeh.nk hantar beg pastu nk balik pastu nk reeeeeeeehaaaat
Bye!

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment