Percubaan melukis Lavender

Assalamualaikum wbt

Hhehehehee. Kemain salwa ye. Melukis-lukis pulak dia. Anyways, melukis bukan sebab banyak sangat masa tapi hari ini memang menyelesaikan semua kerja-kerja design yang melibatkan lukisan.



Pallet utk bancuh warna dh kemana ntah so sejak sebulan ni pakai pinggan je bancuh warna. Ok lah kan kan kan?

Muhahhahahahahha

In sya Allah tahun ni ada option baharu yg istimewa utk client yg nak buat make over. Plg istimewa 3 org bertuah yg saya berikan upgrade ini secara percuma yg depa pun tatau.

Okeh..tak habis melukis lg nih...
Daaaaaa

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment