WOODEN EDUCATIONAL TOYS yang MURAH dan best

Assalamualaikum wbt

Anak-anak korang suka main toys tak?
Budak-budak kan, memang suka main toys. Nature diorang memang gitu. At all ages. Even kita yang tua-tua ni pun suka. Hahahhahaha

Okeh la.Hari ni Emak nak share satu ONLINE SHOP yang korang boleh beli toys yang bagus sebagai investment. Korang boleh pegi tengok dekat page FB Homie Stuff. Homie Stuff ni dia specialise menjual WOODEN EDUCATIONAL TOYS yang best-best untuk anak usia lingkungan 6 bulan ke atas.

Macam kita tahu, educational toys ni antara bahan yang biasa dipakai untuk kita simulate brain, enhance fine motor skill dan hand-to-eye coordination kanak-kanak.Yang bestnya di Homie Stuff ni, selain pelbagai pilihan ikut umur anak-anak korang, korang akan diberi sedikit penerangan tentang benefits (kelebihan) toy yang korang tengah tengok tu. Contohnya ye:


Dimension: 15cm x 6.2cm x 6.2cm

Age Recommendation: 6 months and above
Price: RM18
Postage: RM7 (WM), RM12 (EM)


Benefits:
- Develop child's brain and creativity simulation
- Learn the shades of colours
- Learn different sizes
- Enhance the hand-to-eye coordination
- Stimulate creative thinking
- Enhance motor skill and fine motor skill
- Learn the concept of sorting/sequencing

How to order?
PM us or whatsapp at 019-5558027


Haaa, kan menarik tu. Kita pun tahu which area yang setiap mainan tu akan tolong stimulate. Ade age recommendation lagi. Yang ni nk follow boleh or nak beli ikut kesesuaian style anak masing-masing pun boleh.

Kenapa bagus beli wooden toys?
Sebab lebih tahan lama dan lasak. Bunyi yang dihasilkan lebih menarik bayi dan bahan adalah semula jadi. Ni memang terbukti la sebab saya banyak mewariskan mainan kayu dari Imran sampai la sekarang Israa' pulak. Tahan lama dan tak mudah rosak.

Jom tengok lagi antara educational toys yang ade.







So, kat mana nak beli?

Boleh ke page Homie Stuff. Tengok la katalog diorang kt album tu. Kat situ ada macam-macam wooden educational toys yang disediakan dengan kualiti baik dan harga berpatutan. Once dah berkenan, just PM page tu dan lepas tu boleh la proceed dengan bayaran.

Sebab barang ni laku sangat, kadang-kadang stok takde. So diorang akan masukkan la waiting list dan bila barang yang korang nak tu dah sampai, diorang akan beritahu semula. Best kan?

So, jangan tunggu lagi. Pegi la skodeng ye! :)

Love,
Emak

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment