Homemade arts workshop: 2 jam yang paling berharga!

Assalamualaikum wbt

Hari ni saya nk promote workshop yang bakal diadakan pada 21 Disember nanti
Hari Ahad ni di Desa Pinggiran Putra.
DPP ni dekat dengan PICC. Dalam 5 minit macam tu lah




Apa yang menarik tentang workshop ni?


  • Di adakan dalam dwi-bahasa; Bahasa Inggeris dan Bahasa Melayu
  • Sesuai utk kanak-kanak dari 4 tahun ke atas
  • Aktiviti secara berpasangan dengan ibu/bapa/saudara etc
  • Melatih anak utk membuat aktiviti dengan kumpulan


Paling istimewa kerana anak yang kita selalu tinggalkan sewaktu bekerja, atau anak yang kita kadang-kadang marah dan tak sempat nak peluk, anak yang kita terabaikan tanpa sedar atau sengaja ni akan dapat 2 jam yang sangat istimewa kerana waktu itu kita hanya fokus pada mereka seorang sahaja!

Hanya dengan RM50 dan anda akan membuatkan anak anda gembira

Daftar sekarang kerana tempat adalah terhad

Hubungi saya di talian 019-5558027

Love,

Salwa

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

2 comments:

  1. Bestnya... Saya memang suka aktiviti macam gini dengan anak tapi anak baru umur 2 thn... Ermm kena tunggu dia 4 thn la nampaknya

    ReplyDelete
  2. alahai dear
    kalau anak u umur 3 tahun i boleh allow as long as dia boleh terima instructions

    kalau 2 maybe a little bit small utk aktiviti ni.
    tkpe..next time dh besar sikit ye.. :D

    thanks anyways

    ReplyDelete