Double promo Shaklee khas dalam bulan Disember sahaja

Assalamualaikum wbt

Bulan ni memang terbaik la
Promo berganda kot!

Untuk sesiapa yang nak;


  • kulit cantik berseri dan glow gitu
  • cuba dapatkan anak
  • merapatkan keintiman dalam perhubungan suami isteri



memang mesti ambil peluang utk dapatkan promo ni!

















Cuba tgk video kt bawah ni utk merasa betapa terujanya kami!






Semua tau kebaikan dan luar biasanya Vita-C Sustained Release dari Shaklee ni. Jika nak baca lebih lanjut boleh baca di sini: Kelebihan vitamin C organik Shaklee

Sebotol ada 180 biji dan tahan 6 bulan. Beli promo 2 botol dah cukup buat stok utk setahun ye.. hebat kan? Harganya hanya RM92.50 sebotol tapi kalau beli 2 bulan ni, dapat lg 5% discount!

Jgn tunggu lama, mesej saya segera 019-5558027






























Vitamin E pulak vitamin Cinta yang sangat terkenal dengan anti-oksidanya. Dalam vitamin E ni ada satu jenis bahan dipanggil Tocopherol

Tocopherol ni dalam bahasa Greek. Bila terjemah maksudnya 'Nak dapat anak'
Wah wah wah

Boleh juga baca kt link ni -- Kenapa vitamin E dipanggil Vitamin Cinta?

Sebotol RM149 sahaja dengan 120 biji. Boleh la kongsi suami isteri utk lebih hebat dan power. Ehem ehem...



























Kalau beli 6 dapat 7! Sebab satu lg tu free je. Kalau banyak sangat nk beli 6, beli 2 pun dpt 5% discount.

Meh mesej saya di talian 019-5558027

Jangan tunggu lama-lama
Nanti melepas!


:D

Love,




Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment