Set Buasir Shaklee: Rawat buasir sebelum terlambat!

Assalamualaikum wbt

Buasir amat menyakitkan
Perit, pedih dan tidak selesa

Tapi

Ramai yang segan dan malu  bila mempunyai penyakit ini
Mereka beranggapan ianya sesuatu yang memalukan

Salah!

Walaupun ditempat yang agak sulit, penyakit ini harus diubati segera.

Tengok pelanggan saya yang sangat bersyukur kerana saya perkenalkan Set Buasir kepada nya.




Jika tidak bertindak secara awal, ianya akan menjadi bertambah serius dan boleh menyebabkan keadaan menjadi lebih parah dan memerlukan pembedahan dilakukan

Sekarang, kita kenali dulu jenis buasir.

Buasir ni terbahagi kepada dua jenis.

1. Buasir dalaman

Selalunya tak sakit dan gatal sebab kat dalam kan.  Jadi tak la rasa cuma bila kita meneran atau ada gangguan dekat laluan najis waktu buang air besar, ianya boleh cederakan permukaan buasir dan boleh sebabkan pendarahan. Titisan merah cerah akan kelihatan.

2. Buasir luaran

Yang ni yang selalu kita dengar sakit, pedih dan gatal kat bahagian dubur. lagi teruk kalau buasir ni tersepit dan bekalan darah akan terputus menyebabkan bekuan darah akan terjadi didalamnya. Jika ni terjadi, memang sangat azab lah sakitnya. Buasir jenis ni juga ada potensi utk berulang lagi walaupun dah dirawat.


Apa sebab utama dapat buasir ni?


  • Sentiasa duduk
  • Meneran yang kuat
  • Cirit-birit
  • Duduk mencangkuk terlalu lama
  • Batuk yang teruk 
  • BERSALIN
  • Mengangkat barang yang berat
  • Seks melalui dubur



Contoh gambaran buasir





Jangan tunggu hingga jadi begini!

Kita masih boleh berusaha untuk mendapatkan rawatan dan berusaha dengan pemgambilan supplemen yang boleh membantu.


Bagaimana mengatasi masalah buasir?

Berikut adalah saranan set Buasir Shaklee yang boleh diambil:


Set buasir, masalah buasir, penyakit buasir, hemorrhoid, hemorrhoid problem, atasi buasir, ubat buasir, vitamin buasir, shaklee buasir



Bagaimana cara mendapatkan Set Buasir Shaklee?

Sangat mudah.

TEKAN BUTANG DIBAWAH UTK MEMBELI SEKARANG!


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=fb7b9ffa5462084c5f4e7e85a093e6d7


Jika anda mempunyai masalah seperti ini, sila hubungi kami di talian 0195558027 atau email ke salwamohdsaleh@gmail.com

Set lengkap utk Buasir Shaklee mengandungi 4 jenis supplement dengan harga hanya RM284.50 sahaja (Tahan sehingga 4 bulan)

Setiap pembelian bersama salwasaleh.com akan di sertakan dengan penerangan, tips pengambilan dan tips lain yang diberikan secara percuma.

Selamat mencuba!

Love,





















Terdapat pelbagai keistimewaan jika anda menjadi ahli Shaklee. Klik sini utk mendaftar pada hari ini: JOIN SHAKLEE 

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

2 comments:

  1. Anonymous8:44:00 AM

    COD di Cyberjaya boleh ke?

    ReplyDelete
  2. Boleh cik/encik

    Kami menawarkan khidmat COD di area Putrajaya, Cyberjaya, Serdang, Seri Kembangan, Bangi, Kajang dan kawasan sekitarnya.

    Sila hubungi kami ditalian 019-5558027

    ReplyDelete