Ultraman cupcakes

Assalamualaikum wbt

Seperti yang dijanjikan, ni nak kongsi gambar gambar cupcakes ultraman dan lollichocs ultraman sempena birthday i'jaaz yang kedua hari tu.

Mula2 agak blur jugak nak lukis mcm mana tapi lepas tgk contoh gambar sikit2 tu dapat la idea.
Yang ni lebih simple dari kebanyakkan cupcakes lain tapi dh cukup comel utk budak2 kot.
Hehehe

Ni le gambar ultraman nye
Zoom sikit


ultraman cupcakes; ultraman cuppies, cupcakes ultraman




















ultraman cupcakes, cupcakes ultraman, ultraman cuppies








Ni pulak lollichocs yg ade kepala ultraman dari icing. Boleh makan.
Cuma kali ni percubaan buat tulisan guna icing tu sebenarnya tak menjadi.
So kalau nk tulis kt atas lollichocs elok pakai milk choc mcm biasa aje.
Melt the white choc and blend in colour yg diingini guna pewarna oil base ya. Water base punye x boleh tau



ultraman lollichocs






































Ni pulak lepas dh di pack. Kotaknye agak besar pulak
Sticker comel ni design dlm masa 10 minit je sbb mmg x sempat time tu. Ok la ni kan..



























































So sesape yg minat tu boleh tempah.
Harga tak mahal.  Murah sahaja.  Hehe

Call me at 019-5558027 or email at salwamohdsaleh@gmail.com


Love,

Salwa

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment