Kekal bertenaga dan cergas dengan Set Kehamilan Shaklee


Assalamualaikum

Kehamilan adalah satu detik yang indah bagi setiap ibu. Namun, tidak semuanya disulami harum bunga-bungaan dan pengalaman yang seronok sepanjang masa. Ada ketikanya, para ibu diuji dengan alahan, sakit belakang, kekejangan otot dan pelbagai pengalaman yang lain.

Saya pasti para ibu yang pernah melalui detik ini akan cuba bersedia sebaik mungkin agar kesakitan dapat dikurangkan dan keselesaan sewaktu tempoh hamil dapat ditingkatkan.

Boleh ke?

In sya Allah. :)

Hari ini saya nak bercerita tentang satu lagi set yang sangat menarik dari Shaklee. Seperti tajuknya diatas, untuk kekal bertenaga sepanjang tempoh kehamilan, kami mengesyorkan beberapa makanan tambahan untuk diambil oleh ibu hamil.

Sebelum pergi lebih jauh, mari kita lihat apa kata pelanggan saya yang pernah mengambil set ini:

"Sarapan hanya dengan ESP. Sampai sekarang masih rasa kenyang lagi walaupun melayan ramai patient. Tak rasa letih pun tak macam dulu. Thanks ye"

"Memang rasa tak mengantuk dan bertenaga aje..."


"Kak, ini hari pertama saya dapat berpuasa.Happy sangat"Kebanyakkan mereka juga mengatakan perkara yang sama. Rasa lebih bertenaga, tidak letih dan mampu berpuasa! Anda juga mahu cergas seperti mereka?

Jom kita lihat apa kelebihan dan khasiat set kehamilan Shaklee ini:

Ada juga pelanggan baru saya yang berkata,

"Banyak betul nak kena ambik??"

Sebenarnya pengambilan set kehamilan adalah bergantung kepada individu. Saya akan bertanya terlebih dahulu, apakah supplement yang telah dibekalkan oleh klinik/hospital yang dilawati. Sebagai contoh, jika anda telah dibekalkan dengan Calcium Tablet, maka anda tidak lagi perlu mengambil Ostematrix kerana ianya adalah supplement yang serupa.

Jika anda masih inginkan penerangan yang lebih lanjut dan khasiat yang lebih detail untuk setiap vitamin ini, boleh hubungi saya dan saya dengan happynya akan memberikan konsultasi secara percuma! :)

Selain pengambilan vitamin, suka untuk saya ingatkan kepada pelanggan sekalian, supplement dari sudut batin adalah penting bagi ibu dan bayi dalam kandungan sendiri.

Amalkanlah zikir yang menenangkan.
Perbanyakkan bacaan Al-Quran seperti Surah Maryam
Solat dan amal wajib jangan ditinggalkan kecuali jika benar-benar uzur.
Banyakkan berdoa mohon dipermudahkan
Pasangan harus lebih banyak berdoa minta Allah permudahkan urusan isteri melahirkan

Barulah kita namakan balance. Jasmani dan rohani.
:)

Saya mendoakan anda semua selamat dalam tempoh kehamilan ini juga diberi perlindungan Allah saat melahirkan umat Nabi Muhammad kelak.

Semoga bertemu lagi in sya Allah!

Jika anda berminat untuk mendapatkan nasihat dan supplement Shaklee, hubungi kami ditalian 019-5558027 atau email kami di salwamohdsaleh@gmail.comKami juga menawarkan perkhidmatan COD di sekitar Putrajaya, Desa Pinggiran Putra, Hospital Serdang dan UPM


Love,
Terdapat pelbagai keistimewaan jika anda menjadi ahli Shaklee. Klik sini utk mendaftar pada hari ini: JOIN SHAKLEE 

No comments:

Post a Comment

Instagram