alhamdulillah


Bismillah walhamdulillah
Assalamualaikum wbt

Alhamdulillah, pujian selayaknya kepada Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang yang telah menyatukan kami dengan secebis rasa kasih dan sayang dengan ikatan pernikahan. Setulus rasa kesyukuran dipanjatkan ke hadrat Allah SWT juga kerana majlis akad nikah dan kendurinya telah berjalan lancar. Dengan penuh rasa kesyukuran serta kehambaan kepada Allah, kami juga ingin merakamkan sekalung terima kasih buat semua di atas segalanya. Biarpun seribu cara untuk melafazkan rasa terima kasih ini, namun tiada satupun yang mampu menandingi apa yang telah kalian lakukan.

Hanya Allah sahaja yang mampu membalasnya.

Setakat ini, hanya dua keping gambar sahaja yang sempat kami pilih untuk dikongsi bersama. In sya Allah sekiranya ada waktu dan peluang, akan kami update dan kongsi lagi gambar-gambar yang lain pada masa akan datang. In sya Allah

Salam ingatan

Idham & Salwa

**************************************
Inilah gambar yang dijanjikan.Buat semua pembaca, ini adalah pertama kali anda dapat melihat (akhirnya!!) wajah tuan punya blog ini..oh, bersama suami... :)








Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

10 comments:

  1. asif li katsiran puan salwa, tak dapat mencemar duli ke sana... yu noe ade ape kan weekend tu... namun doa saya sentiasa mengiringi antuma..

    baarakallahu lakuma wabaaraka 'alaikuma wajam'a bainakuma fikhair...

    ReplyDelete
  2. salam k.salwa..

    huhu =)

    kitorang sume bersependapat yang k.salwa cun abesss on that historical day hehehehe =D

    May your happiness last forever insyaAllah..

    son't forget kitorang kt sini nih ehe ehe :D

    ReplyDelete
  3. lokman@rurallink.gov.my1:09:00 PM

    Alhamdulillah n congratulations on yr lovely day. I'm proud n happy 4u. Dah almost 2 yrs kita 'kenal'..n a last, inilah tuan empunya blog dan kata2. I've alwiz been the fans to yr writings. It's kinda breathtaking.So, slmt melayari bahtera bahagia (ayat standard). My pray is all 4u n yr husband. Take care.

    Ma'assalamah

    ReplyDelete
  4. Salam..
    Tahniah diucapkan kepada Puan Salwa & Encik IDham.. Moga jodoh kalian berkekalan hingga ke akhir hayat..
    Kak Wa!! Doa Nada kahwin macam tuh jgk tau! :) Hehe..
    Daa~

    ReplyDelete
  5. Anonymous9:41:00 PM

    yeke cun,perasan je lebih kut,pas ni bila lg korang nak balik kg.raya ke 3 baru balik ke atau sebelum raya ada balik lg.apa-apapun sediakan duit raya yg bnyk tuk baby aku tau.

    ikhlas : kakmimi

    p/s : masyak per ari ni

    ReplyDelete
  6. Anonymous9:44:00 PM

    oh ye,lupe le plak,nt burnkan aku cd gambar2 ans n aku ( klu ader ar ).dan nak bgtau jugak yg aku dah beli hp baru.k lah kim salam kat cik abg n seme pemily kat sana.

    assalamualaikum.

    ReplyDelete
  7. orang yg dah kawen kena bagi duit raya byk sikit.. hehe

    ReplyDelete
  8. salam alayk. selamat pengantin baru.

    ReplyDelete
  9. ws semua.

    maryam: tkpe.kadang2 ada urusan tu lebih penting dari urusan yang selebihnya. pentingkan yang lebih penting...hehehe

    aleen: yer ker? ala..malu lah i..9hehhe..cam gedik plak).mekaseyh yer sanggup buat rombongan cik kiah pi sane.wpon ade tragedi tp lastnya sampai jugak.:p

    en lokman: terima kasih banyak.masih setia mengunjungi blog yang mcm tk bertuan nih.thanks for the prayer

    nada: wahh...semangatnyer awk.ok2.no hal. bleyh didoakan.tp akak rasa akak nk doakan yang terbaik lah utk awk.in sya Allah itu lebih better....kan?
    all the best my sis!

    kakmi: dah2.toksah nk jeles2 kat sini yer.tidak dibenarkan.orang rasa tk masak kot.heheheh..mcm pemalas aje kan? huaa

    afida: tkleyh2.orang besa tkleyh dapat duit raye.awk nyer age dah lebih dari quota.so pempaham aa sendiri eyh..bkn akak tkmo kasik.hihiihi

    natasya: salam taaruf.jzkk for the wish

    ReplyDelete