Hurmmm

Bismillah

Assalamualaikum warahmatullah.

Lama betul blog ni sepi dari sebarang entri. ADa yang tahu sebabnya, ada jugak yang tak tahu. (macam la rahsia sangat....). Sebenarnya berada di 'luar stesen' sejak 17hb yang lalu dan tak balik-balik sampai la 2 julai ni.

penat kalau keluar stesen nih. ade sekali hari tu tulis pasal pro dan kontra keje luar... boleh rujuk kat - ENTRI OUT-STATION

terkejar-kejar, meeting sampai memalam buta dan kurang rehat. usahkan nk tulis entry, nk tido properly pun tk dapat. Kadang2 tertidur dilantai, kerusi atau apa2 objek yang boleh letak badan.(huh?) walhal katil empuk punya la besar, depan mata (ni kire nk tunjuk betapa penat keje la kononnya..eceh)

ok la..ni pun terkejar2 nk pi keje....

so ape tujuan entri ni ditulis?

hari ni ulang tahun abah...yang tercinta, yang best, yang unik, yang handsome, yang understanding, yang memberi kebebasan 'berpandu' kpd anak-anaknya, yang jasanya tk dapek nk dicakap sumenyer kat sini etc etc

Doa kami buat abah tercinta, moga umur abah diberkati. moga abah sehat2 selalu (abah akan operate in sya Allah next week) moga abah terus diberi kegembiraan dalam meniti usia yang mendatang dan moga abah rasa bertuah dapat kami sebagai anak-anak (rasa tak? rasa tak? hehehe, tak malu betul, tanya kat sini)

ok abah... plus emak.... see ya guys sooooon!!!!! miss u so much much much much much.. (heheheheh)

ws

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

6 comments:

  1. salam... apa khabar...

    ReplyDelete
  2. Anonymous9:57:00 PM

    Salam..


    Hmm, siapalah insan bertuah yg dapat cik uwa nieh..

    Hmm..

    ReplyDelete
  3. ws wbt

    ijad: alhamdulillah, bil khair. jzkk ziarah.wpon tk kenal, tapi cenel masjid sgt menarik.teruskan usaha antum!

    anonymous: hurmmmmmm subhanallah(hurm saya panjang sket kali ni)...siapakah gerangan cik anonymous? bertuah? isyk2...yakin ke bertuah? saye banyak beno kekurangannyer... =) rasanya saye kot yg patut rasa bertuah ade org nk kawen dengan saye..... hehehhehe

    ReplyDelete
  4. al_baranji10:45:00 AM

    salam..ha2. k.uwa,ade plk ckp gtu.. aah yela.. btuah la spe yg dpt k.uwa ni.ilmu byk,muslimah solehah lak 2.. ha,teman ghase umor k.uwa da 24 la.btul x?xplan nk kawen ag k? :D

    ReplyDelete
  5. al_baranji: ws wbt. akak dah 24 yer? belum kot.. :) ade beberapa bulan lg...

    best jugak yer soalan awk tu...biasanya manusia nih hanya merancang, Allah yang tentukan..

    mungkin kalau awk doakan akak banyak2, lg cepat kot?? :)

    ReplyDelete
  6. SALAM PERKENALAN DARI SAYA ORANG BARU DALAM DUNIA BLOG...

    NAZA

    http://x-naza.blogspot.com

    ReplyDelete