first entry

bismillahirrahmannirrahim..
assalamualaikum warahmatullah....

mulakan dengan lafaz suci..moga perjalanan seterusnya bagi blog ni mendapat petunjuk dari-Nya.[supaya tk tulis mende2 merepek to be exact]. tatau ape mimpi yg buatkan rase nk smbg utk buat blog ni pd mlm ni jugak.walhal mende ni dh lama tertangguh.ade la tu kot hikmahnya.in sya Allah.setiap mende sure ade hikmah disebalik nya.kita sebagai manusia yg kene pandai cari..supaya tk salahkan takdir dan ketentuan Ilahi.bahaya woo.silap2 leyh terbatal rukun iman kalau dh tak percaya qada' dan qadar.

skang dh pukul 1.23am.cantik pulak masa ni.hmm.. wal-asr ." demi masa.sesungguhnya manusia itu benar-benar berada dalam kerugian, kecuali org2 yg beriman dan mengerjakan amal soleh dan nasihat menasihati supaya mentaati kebenaran dan nasihat menasihati supaya menetapi kesabaran" (al-asr:1-3).

itu yg cuba dipraktikkan skang.nasihat menasihati ke jalan kebenaran.harap-harapnya segala usaha dan ape yang dirancangkan bakal menjadi dan membuahkan hasil.ingat lagi mak kata baru-baru ni waktu call die.." org kalau niat baik..in sya Allah,Allah akan permudahkan jalan dan tunjuk dia pd jalan yang betul.." . lebey kurang mcm tu la ape yg mak kata.Amin.moga ape yg bakal dikongsi dengan kawan-kawan kat sini dan seluruh benua yg ade kat dunia ni mendapat redha Ilahi dan mendatangkan manfaat.

Doa dari sahabat-sahabat semua matlah diharapkan.ape projek nyer? hehe.in sya Allah..bakal menyusul..tunggu je la yer...:) ok la..mungkin perlu beransur sekarang.dh lewat. "subha nala yanamu wala yashu" .amin.Nite semua.assalamualaikum!!

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.