Jom support Projek Happy Box!!

Assalamualaikum wbt

Hari ni saya nak kenalkan kepada korang semua satu lagi projek sukarelawan yang terbaru. Uniknya kali ni, konsep yang kita guna pakai adalah Social Entrepreneurship di mana kami akan menjalankan sebuah perniagaan, dalam masa yang sama 100% bahan yang terjual akan diberikan kepada komuniti dan 100% keuntungan akan digunakan untuk program keusahawanan kami.

Projek Happy Box ni actually daripada idea saya sendiri untuk salah satu subjek Sem 2. Dalam Happy Box ni nanti ada soft toys, buku cerita atau buku warna, alatan menulis dan mewarna dan satu tuala kecil. Kita akan pack cantik cantik dan hantarkan kepada pesakit kanak-kanak terutamanya yang sakit kritikal seperti barah, jantung, AIDS dan sebagainya.Kenapa kena support Happy Box?

Sebab kita semua akan dapat win-win situation! 


  • Orang yang derma dapat bagi hadiah dan dapat pahala
  • Pesakit kanak-kanak yang dapat hadiah akan sangat-sangat gembira
  • Kami student Masters dapat jalankan program usahawan, penuhi KPI dan dapat grad! Yeay!


Kan semua orang happy tuh? Hehehehehe

Macam mana nak beli Happy Box?


Senang sangat. Follow sahaja step bawah ni dan bingo!! Dan boleh menderma. 
Jangan lupa pakai code: BOX SALWA dalam ruangan reference ketika bank in ya. Sebab kami ada KPI yang perlu dicapai untuk setiap pelajar.

Kami akan maklumkan lokasi hospital-hospital yang akan dihantar dan upload gambar serahan/bukti dan sebagainya di laman rasmi FB dan IG  Happy Box Project okeh?

Thanks again for supporting us!!!


No comments:

Post a Comment

Instagram