Facebook Blueprint's Trainer Network : Pilot Project

Assalamualaikum wbt

Satu lagi pengalaman baru beberapa minggu lepas.

Saya bersama beberapa orang lagi rakan trainer mendapat peluang menjadi sebahagian peserta pilot project untuk Facebook Blueprint's Trainer Network.

Projek ini adalah untuk menggalakkan pengajar-pengajar yang mahir dalam menggunakan FB sebagai alat pemasaran dan strategi pemasaran untuk berkongsi ilmu yang diperoleh dengan orang awam terutamanya bisnes-bisnes kecil. Kelebihannya, pengajar ini akan mendapat FB Trainer Network Badge sebagai certification dan pengenalan. 

Sebelum ini ada juga satu lagi dipanggil Facebook Community Trainer Network yang menghimpunkan trainer professional perseorangan yang akan berkolaborasi dengan FB dan partners untuk mengajar bisnes kecil dan SME. 

Boleh cuba tengok kat sini: Community Trainer Australia & NZ

Buat masa ini, bagi program Blueprint's Trainer Network ada 6 lokasi yang terpilih - KL, London, Mexico City, Lagos, Gurgaon dan Tel Aviv. Dan hari ini serta esok saya dalam sesi di KL, cuba mendapatkan badge khas dari team 'Mark Juki'. Badge ini umpama cop mohor yang membolehkan saya boleh mengajar tentang FB di seluruh dunia.


facebook trainer network, facebook trainer, facebook trainer code, facebook community trainer network, facebook blueprint, facebook blueprint trainer, facebook trainer

But the journey itself bukan lah semudah itu.
Tanyalah sesiapa sahaja di dalam bilik ini, banyak kisah dan ujian tersendiri.

Saya harap anda dapat doakan yang terbaik untuk kami semua dan dapat lulus dengan baik untuk menjadi batch pertama Trainer Network!!

😉

Love,
Salwa

No comments:

Post a Comment

Instagram