PBS #2 di MHI

Assalamualaikum wbt

Alhamdulillah, Projek Beg Sekolah (PBS) telah pun dilancarkan bagi Musim ke-2 pada 25 Oktober lepas. Kali ni kami mensasarkan lebih ramai focal person yang menjadi sukarelawan dan pertambahan kawasan kerana sasaran kami jauh lebih besar dari musim pertama tahun lepas.

TARGET JUMLAH BEG: 10,000

Kami tahu target ini dapat dicapai dengan usaha keras dan sokongan semua individu dan pihak terbabit. Salah satunya adalah Media Prima yang sudi membantu dengan menyiarkan tentang PBS#2 dalam rancangan Malaysia Hari Ini (MHI) pada 3 Nov lalu.

Saya selaku founder telah mewakili team PBS untuk memberi penerangan tentang PBS musim kedua.

Alhamdulillah respon yang diterima sangat mengalakkan. Kami berharap lebih banyak sumbangan akan dapat diperolehi daripada pelbagai pihak dalam menjayakan PBS kali ini


Bagaimana ingin menyumbang?
Anda boleh berikan beg baru atau preloved kepada Focal person terdekat dengan kawasan anda. Senarai Focal akan di kemas kini di Page ini

Anda juga boleh memberi sumbangan sebanyak RM25/beg dan di masukkan ke akaun Maybank 158060573304 atau CIMB 7613533419 di atas nama Salwa Mohd Saleh (Pengasas Projek Beg Sekolah)

Nota: PBS adalah projek NGI (non government individuals). Kami tidak dapat menyediakan resit untuk pengecualian cukai atau zakat. Berikan sumbangan hanya jika anda percaya kepada kami :)


No comments:

Post a Comment

Instagram