Daftar ahli Shaklee

Assalamualaikum wbt

Kami pernah kongsikan dengan anda betapa Ohsemnya menjadi Ahli Shaklee
Kami juga pernah kongsikan kepada anda, kelebihan menjadi ahli Shaklee di bawah group kami yang sangat best; GROUP OHSEM


Kali ni kami  nk tunjuk 5 sebab kenapa perlu sangat-sangat atau istilah lain, WAJIB anda daftar sebagai ahli di bawah GROUP OHSEMPERINGATAN: Jika anda menjadi ahli Ohsem, secara automatiknya anda layak bernaung dibawah 2 group yang sangat hebat iaitu iReach dan Group Jutawan

Kehebatan group iReach dan jutawan ini sangat digeruni. Beribu-ribu ahli di bawah naungannya telah pun merasainya dan ramai telah berjaya mendapat 4 angka, 5 angka malah ada yang mencecah 6 angka sebulan! Malah, jumlah jualan group Jutawan meliputi hampir 70% daripada keseluruham jualan Shaklee di Malaysia!

Berbalik kepada cerita GROUP OHSEM

Jika anda menyertai OHSEM, anda akan dibantu dalam pelbagai sudut:


♡ OHSEM akan berikan ilmu tentang Shaklee

Tidak kira la anda menjadi ahli hanya untuk makan sendiri atau untuk berbisnes, kami akan pastikan anda mendapat info lengkap tentang Shaklee dari pelbagai sudut. Bukan hanya informasi tentang fungsi dan cara pengambilan vitamin Shaklee, malah strategi dalam memasarkan produk, dorongan motivasi dan dorongan emosi disediakan utk semua Ahli Ohsem.

♡ OHSEM akan coaching anda

Coaching kami bukan seperti Marketing Lewat Malam yang penuh meeting sana sini. Tidak! Kami sediakan coaching secara online dan offline supaya anda bebas memilih waktu dan suasana yang sesuai untuk diri anda sendiri. Coaching kami dijalankan melalui medium terkini seperti webinar, whatsapp, FB dan sebagainya. Dalam erti kata lain, sambil makan dan melipat baju di rumah pun anda berpeluang mengikuti siri coaching yang kami sediakan. Selain itu, training dan coaching secara offline masih berjalan seperti biasa dan diberikan sepenuhnya oleh pihak Shaklee sendiri dan Group Ohsem serta group iReach dan group Jutawan.

♡ OHSEM berikan konsultasi dan panduan lengkap vitamin

Sangat penting apabila kita mengambil dan menjual sesuatu produk, kita memahami segenap aspek tentang produk itu. Di Ohsem, kami kongsikan dengan anda fungsi sesuatu produk tersebut, cara pengambilan terbaik, bagaimana produk tersebut boleh digabungkan dengan produk lain, tips bagi mendapatkan kesan optimum dan seribu satu macam lagi panduan khas untuk AHLI OHSEM

♡ OHSEM mempunyai support group secara 24jam

Kami sediakan kemudahan anda untuk bertanya pada bila-bila masa sahaja dengan memasukkan anda ke dalam group khas yang terdapat di FB dan whatsapp. Anda bebas bertanya, berbincang dan memberikan apa juga info yang perlu sambil berkongsi pendapat dengan ahli Ohsem yang lain. Setiap ahli umpama sebuah keluarga yang saling menyokong dan membantu antara satu sama lain.


♡ OHSEM ada Group esklusif yang ada tips, files dan banyak info

Anda akan mendapat ekses khas dan esklusif sebagai ahli. Semua info termasuk siri poster OHSEM yang menarik dan padat dengan maklumat boleh dimiliki dengan percuma dan anda hanya perlu memasukkan maklumat peribadi anda sahaja ke dalam poster tersebut. Ini bukan sahaja memudahkan anda untuk mula menjual Shaklee, malah memberikan kefahaman tentang produk dengan info yang tepat dan jelasRasa hebat?


Ni contoh event yang dijayakan ahli iReach pada tahun ini adalah Jom Hebat Mega.
Ikuti sedutannya di sini:


Jadi jangan tunggu lagi
Anda juga boleh jadi ahli Ohsem hari ini!


Sila isikan borang dibawah:

No comments:

Post a Comment

Instagram