Kenapa saya setia dengan Shaklee?

Assalamualaikum wbt

Saya mula menggunakan produk Shaklee pada bulan Ogos 2011.

Seperti kebanyakan orang yang pesimis dengan produk kesihatan, saya juga agak skeptikal apabila disyorkan untuk mencuba produk Shaklee.Namun semuanya berubah apabila saya melahirkan anak kedua.

Bapa saya telah dijangkiti kuman dan koma selama 5 hari sewaktu bayi kedua saya baru berusia 2 minggu. Saya tidak berpantang dengan baik kerana kebanyakan waktu dihabiskan di hospital bersama ahli keluarga.Tekanan dan emosi yang terganggu menyebabkan hasil pam dan susu tidak sebanyak yang sepatutnya.

Berlainan dengan anak pertama saya, walaupun saya berusaha menyusukan bayi sekerap mungkin, cuba pam susu, membanyakkan urutan dan stimulation, susu saya masih tidak banyak seperti yang biasa. Faktor makanan tidak seimbang, kecelaruan emosi dan keletihan memang mengganggu saya.

Saya disyorkan mencuba Set Breastfeeding Shaklee oleh seorang rakan. Kerana sikap skeptikal dan harga Shaklee yang murah, saya hanya mengambil produk percubaan (Trial Set). Namun, setelah hasilnya diperolehi, ternyata Shaklee adalah supplement yang membantu saya. Dalam masa beberapa minggu sahaja, stok EBM saya melebihi 700oz!

Saya terus menggunakan produk Shaklee sejak dari itu.
Bermula dengan set breastfeeding, saya mula memakan dan mencuba lebih banyak produk Shaklee dan hasilnya sangat memuaskan hati hingga saya mendaftar menjadi ahli.

Saya juga mengesyorkan kepada rakan-rakan lain dan alhamdulillah mereka puas hati dengan hasilnya. Saya mula menjual secara serius dan kini saya mempunyai jaringan group sendiri yang menawarkan khidmat konsultasi dan panduan khusus utk pelanggan dan ahli kumpulan saya. Semuanya percuma dan dihujung jari sahaja!

Kini saya mampu menikmati bonus setiap bulan dan mampu membantu keluarga utk menambah pendapatan.


Anda bila lagi?

Jika anda berminat utk mendapatkan produk Shaklee, email kami di salwamohdsaleh@gmail.com atau hubungi di talian 019-555 8027.

Menjadi ahli juga sangat mudah. Anda boleh menyertai kumpulan OHSEM kami dengan mengisi borang berikut: BORANG MENYERTAI SHAKLEE


See you!

Ini adalah wajah-wajah kesayangan saya dua tahun yang lepas

:)

Love,No comments:

Post a Comment

Instagram