Jom beli tanjak melayu murah secara online dari Tanjak Momazing (Usahawan PeDAS)

Assalamualaikum wbt

Kalau korang dah biasa follow saya dekat blog or dekat FB, pastinya akan tahu saya punya keluarga yakni husband tercinta dan anak-anak semuanya bertanjak kecuali saya la kan.

Idea tu datang tahun 2017 kot bila tengok surat khabar ada seorang tu dia berpakaian lengkap pahlawan Melayu zaman dulu kala dan saya rasa smart betul. Kebetulan time tu tengah mengandungkan anak ke-empat yang juga lastnya boy jugak so saya berazam raya taun depannya tu nak buat satu set lengkap la semua kan. Jangan memain dengan orang mengandung punya mengidam! Hahahahah. Buktinya korang tengok la gambar laaaaast sekali kat hujung entry ni.

Sekarang ni saya nak cerita dulu mana korang boleh beli tanjak melayu yang asli dan sahih dan homemade yang berkualiti tinggi dan murah pehtu boleh pulak tu beli online.
Peegghhh, pakej lengkap okeh.


beli tanjak momazing, beli tanjak melayu, beli tanjak murah, beli tanjak online, beli tanjak kuala lumpur, beli tanjak di pekanbaru, nak beli tanjak, mana nak beli tanjak, beli tengkolok murah, jual beli tengkolok, mana nak beli tengkolok
Model comel tidak disertakan dengan pembelian hahaha

You ols boleh cari Tanjak Momazing kat merata-rata media sosial dia ada. Kat FB : Tanjak Momazing, kat Instagram: Momazing Baby Tailor or kat Shopee : Momazing Store or nak mudah, Whatsapp terus je ke Momazing Whatsapp 

So basically, sangat mudah nak beli. Click je mana-mana medium yang rasa selesa then buatlah tempahan ikut apa yang u ols nak.


Kenapa kena beli tanjak dari Tanjak Momazing?


Satu sebab tanjak murah online yang boleh beli anytime. 

Kedua sebab tanjak di jahit kemas satu persatu. Custom. Dijahit guna benang dengan kain berkualiti. Dia punya dawai tu dijahit kat tanjak jadi takde la senget benget herot by the time sampai kat korang still tegak terletak gitu. Pehtu nak pakai pun tayah susah nak gaduhkan penyek ke apa ke, sebab dia akan kekal tegak.


Teguh, tersusun, kacak bergaya

Ketiga, kalau korang beli tanjak dari Momazing Tanjak ni, dia akan beri sekali tips penjagaan supaya tanjak korang tu takde la mudah rosak atau kainnya pudar. Katakan lah beli beli pehtuh terpijak le pulak. Naya punya kes kan. Jangan risau, korang boleh je baca tips yang dibekalkan untuk ejas balik tanjak tu.

Keempat, sebab tanjak ni untuk baby, budak-budak sampai lah bapak budak semua pun ada. Dan ada macam-macam jenis kain korang boleh pilih. Nak songket? Nak kain hitam cotton? Nak kain denim pun ada tau! Jangan mintak kain kapan sudah lah ye (mood insaf)


Nak tanjak mini untuk cenderahati pun ada!

Kelima, dan paling penting sebab ni untuk kebaikan poket korang jugak. Tanjak ni boleh laras. So takde isu baby dah membeso pehtu tak boleh pakai nanti rugi. Nonnoonono. Takde isu tu sebab boleh je ejas ikut kepala dia. Nak ketatkan ke nak longgarkan ke. Boleh je.

Keenam, owner dia baik. So ada siap bagi tips macam mana nak tahu cara kita pakai tu betul ke tak dan adakah kita secara tak sedar pakai kemudian menderhaka kepada sultan! Haaaa, penting tu. Yang ni korang boleh baca kat sini: 

Tips pakai tanjak dengan betul dari owner Tanjak Momazing

Ketujuh, trusted seller. Siap featured kat dalam video eUsahawan okeh. Tgk kat bawah ni:




Kenapa pulak nak pakai Tanjak Momazing?


Dah kenapa tak nak pakai? hahahahaha
Tanjak sekarang dah jadi fesyen tapi saya harap bukan sekadar fesyen lah. Jadikan ianya kebanggaan kita selaku orang Melayu yang penuh budi bahasa dan tinggi pekerti serta kesopanannya.

Ok la, seperti yang dijanjikan, ni pulak gambar i ols sekeluarga pada tahun 2018 punya rasa, lengkap sepersalinan baju Melayu tradisional dan bertanjak.




Cool tak?
Sapa cakap tak cool, nanti tanjak korang penyet! Hahahah



No comments:

Post a Comment

Instagram