Bengkel e-Usahawan 15 Januari di Cyberjaya

Assalamualaikum wbt

Sebenarnya dah lama nak cerita pasal e-Usahawan ni tapi asyik tak sempat sebab busy buat training kan hehehehehe. Tapi hari ni nak cerita jugak lah ye.

Masih ramai yang tak tahu tentang e-Usahawan ni. Ianya adalah satu projek di bawah MDEC (Malaysian Development Economic Digital) yang mana mensasarkan golongan usahawan mikro untuk maju jaya dengan menyediakan program latihan secara percuma.

Menarik? Ye sebab anda tidak perlu bayar apa-apa pun!
e-Usahawan adalah langkah asas dan orang kata batu loncatan lah untuk program seterusnya. Sebab selepas e-Usahawan jika anda maju dan terpilih, anda akan diberi latihan lebih intensif untuk masuk ke program Accelerator dan kemudian ke e-Jutawan dan seterusnya ke e-Daya!




Ini kelas pertama untuk 2017 saya tempohari berlansung di Cyberjaya. Alhamdulillah seramai 30 peserta hadir untuk belajar integrated marketing secara digital iaitu online. Memang seronok belaka lah mereka kerana dapat hands on di dalam bengkel. Nak menguap pun tak sempat!

Ini antara feedback daripada peserta kelas 15 Januari haritu:




Mereka belajar asas bisnes dan menjadi usahawan, kemudian belajar asas SEO (Search Engine Optimisation), copywriting, FB for business, IG for business dan Whatsapp marketing. Haaaaa, kan saya cakap rugi siapa tak datang.

Kalau anda berminat, boleh klik link berikut untuk melihat senarai bengkel-bengkel e-Usahawan saya yang lain beserta lokasi. 

DAFTAR e-USAHAWAN bersama Salwa (TB127)

Jika anda berminat untuk membuat bengkel khas untuk group anda seperti group Shaklee, Forever, Avon, Amway, group NGO, group setempat dan sebagainya, boleh hubungi saya untuk tahu syarat penyertaan dan syarat bengkel khas berkumpulan ya. Whatsapp 019-5558027

Jangan tunggu lagi, daftar sekarang!!

#YoucanDUIT
#e-Usahawan

Salwa Mohd Saleh

A WAHM of 3 boys who wish to be extraordinary.

No comments:

Post a Comment