Salwa first time ke Kelantan!

Salwa first time ke Kelantan!

Assalamualaikum wbt. Harini nak cerita la pengalaman first time ke Kelantan, wpon macam kelakar umur dah besar  baru la dapat jejak kes...

0 Comments
PBS di Harian Metro (kali ke-3)

PBS di Harian Metro (kali ke-3)

Assalamualaikum wbt This one will be a very short post. Alhamdulillah..7 Februari yang lalu masih keluar lagi rencana di akhbar Harian M...

0 Comments
Hanya 8 minit untuk renew company registration SSM!

Hanya 8 minit untuk renew company registration SSM!

Assalamualaikum wbt Selamat pagi semua. 3 hari lepas seperti hari lain memang rushing cuma harini extra rushing. Kenapa? Sebabnya n...

0 Comments
4 tips ohsem kepada emak bekerja yang hantar anak ke nursery.

4 tips ohsem kepada emak bekerja yang hantar anak ke nursery.

Assalamualaikum wbt Setiap pagi mesti u ols kelam kabut kan. Dengan nak kejar punch card, dengan nak elak jem, dengan nak menggerak dan...

0 Comments
Bengkel e-Usahawan 15 Januari di Cyberjaya

Bengkel e-Usahawan 15 Januari di Cyberjaya

Assalamualaikum wbt Sebenarnya dah lama nak cerita pasal e-Usahawan ni tapi asyik tak sempat sebab busy buat training kan hehehehehe. Tap...

0 Comments
Betul ke orang islam tak patut stress?

Betul ke orang islam tak patut stress?

Assalamualaikum wbt Apa khabar harini? Ok ke tak ok? Hehehehe. Bersedia kerana saya akan membebel lagi kali ni. Saya selalu nampak ...

1 Comments
Paragliding di Kuala Kubu Baru!

Paragliding di Kuala Kubu Baru!

Assalamualaikum wbt. Selalu asyik cakap fly high la, terbang tinggi la, haaa k ali ni memang betul-betul pergi terbang. Asalnya kawan-k...

1 Comments