6 sebab kenapa kalau isteri berleter, suami elok layankan sahaja.

6 sebab kenapa kalau isteri berleter, suami elok layankan sahaja.

Assalamualaikum wbt Hari ni entry terkeluar daripada normal sikit. Hahahaha. Tengok tajuk pun tau dah kot. Bukan apa, kadang2 kan kita ...

0 Comments
Catatan penghargaan dari Pengasas PBS

Catatan penghargaan dari Pengasas PBS

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang Assalamualaikum warah matullah Sejujurnya saya sukar memulakan tulisan pagi in...

0 Comments
PBS#2 di MHI sekali lagi!

PBS#2 di MHI sekali lagi!

Assalamualaikum wbt Wah, wah , wah, bukan main lagi rezekinya, alhamdulillah. Dapat pula panggilan daripada penerbit, kata menjemput MHI s...

1 Comments
Faiz Subri, berangan dan keajaiban

Faiz Subri, berangan dan keajaiban

Assalamualaikum wbt Mesti orang akan kata saya tak boleh move on.  Heheheheh Orang lain semua dah berhenti cakap pasal ni, s...

0 Comments
Percubaan melukis Lavender

Percubaan melukis Lavender

Assalamualaikum wbt Hhehehehee. Kemain salwa ye. Melukis-lukis pulak dia. Anyways, melukis bukan sebab banyak sangat masa tapi hari ini me...

0 Comments
Harian Metro: SALWA cetus fenomena

Harian Metro: SALWA cetus fenomena

Assalamualaikum wbt Fuh, entry kali ni saya nak tulis pun rasa segan ada terharu ada, semuanya ada lah! Bukan apa, tak pernah la pulak ter...

0 Comments
PBS#2 di Nasi Lemak Kopi O (NLKO)!

PBS#2 di Nasi Lemak Kopi O (NLKO)!

Assalamualaikum wbt 18 Disember lalu, kami team PBS sangat terharu dengan jemputan daripada penerbit NLKO untuk kami bersiaran secara lans...

0 Comments
Impian Imran I'jaaz naik kuda tercapai

Impian Imran I'jaaz naik kuda tercapai

Assalamualaikum wbt Kesian betul la anak-anak. Emaknya sangat busy dengan Projek Beg Sekolah sampaikan takde jalan kemana-mana pun cuti s...

0 Comments
Do we hear or LISTEN?

Do we hear or LISTEN?

Assalamualaikum wbt Minggu lepas saya berpeluang menambah ilmu antaranya tentang Active Listening . Saya rasa ini aktiviti yang bagus, ...

0 Comments
PBS# di Assalamualaikum TVAH!

PBS# di Assalamualaikum TVAH!

Assalamualaikum wbt Alhamdulillah, kami diterima menjadi tetamu jemputan untuk mempromosikan PBS secara lansung di ranacangan Assalamua...

1 Comments