WOODEN EDUCATIONAL TOYS yang MURAH dan best

WOODEN EDUCATIONAL TOYS yang MURAH dan best

Assalamualaikum wbt Anak-anak korang suka main toys tak? Budak-budak kan, memang suka main toys. Nature diorang memang gitu. At all ...

0 Comments
Kenapa anak suka sepahkan barang?

Kenapa anak suka sepahkan barang?

Assalamualaikum wbt Hari tu saya ada cerita pasal Adakah normal ibubapa memarahi anak-anak?  Hari ni nak sambung 'IANYA NORMAL' p...

0 Comments
8 Panduan ASAS untuk anak masuk darjah 1

8 Panduan ASAS untuk anak masuk darjah 1

Assalamualaikum wbt Saya telah beberapa kali di tanyakan soalan tentang perkara ini, jadi saya rasa lebih baik jika dikongsikan di blog. ...

0 Comments
Adakah NORMAL ibubapa memarahi anak setiap hari?

Adakah NORMAL ibubapa memarahi anak setiap hari?

Assalamualaikum wbt Saya kadang-kadang ada juga parents yang PM, bertanyakan soal-soal tentang kekeluargaan. Dan 98% of my advice cont...

0 Comments
5 tips beli iron philips idaman ramai

5 tips beli iron philips idaman ramai

Assalamualaikum wbt Ok la, pertamanya memang saya dah lama masukkan iron ni dalam wish list. Sejak lebih setahun, saya mimpikan iron...

1 Comments